invx 23.12.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Jestem Ciekaw jakie choinki macie w domkach ? P.S. dluga zastanawialem sie nad wyborem fora ale w koncu to wymiana doswiadczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Zywa - Cięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 23.12.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Taka i taka - a takiej opcji brak Stary... popraw to słowo cienta..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 23.12.2004 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 achh jak ja kocham ta polska ortografie P.S. a jeszce bardziej sonde ktorej nie mozna zaedytowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.12.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Jestem za "cientą" i taką co roku stroję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 23.12.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Żywa przed domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.12.2004 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 niestety wiem ze klimat nie ten ale jednak sztuczna - powodow kilka ale podstawowym sa te cholerne, spadajace igly - a mnie juz kregoslup pobolewa i sprzatac nie lubie ,. Inny, to ogolne podejscie do natury mimo, ze ze szkolek hodowlanych to jednak ..... zyje jak my na tym padole (choc inaczej) Druga, zywa przed domem - ale invix takiej opcji nie przewidzial- w koncu wiekszosc z nas budujac chalupe jakis chojaczek przed nia stawia Moja byla zaszalala - i kilka posadzila a teraz slicznie wyrosly - najpiekniejszy jest srebrny swierk i jak slicznie na nim swiatelka wygladaja - ech,,,, romantyzm mnie dopadl invix - spoko - jak widze sporo osob (nie wylaczajac mnie) bledy ortograficzne wali takie ze ech..... (moja polonistka pewnie w grobie sie przewraca z boku na bok) tylko ty masz ten niefart, ze pytan w ankiecie nie mozna juz zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzymonT 24.12.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Żywa cięta - świerk syberyjski. Drogi, ale piekny. Pozdrawiam wigilijnie,Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 24.12.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Bardzo ładne są jodełki koreańskie w doniczkach. Na lato wystawia się do ogrodu i jest na kilka Swiąt. Igły nie oblatują, i nie trzeba wyrzucać po Swiętach zasusznego badyla. Kilka lat mieliśmy koreankę, ale nie przypilnowałem jej na polu i uschła . Teraz mamy nową jodełkę w doniczce, ale nie wiem co to za gatunek. Tak czy inaczej serdecznie polecam i pozdrawiam świątecznie - Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomiz 24.12.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Żywa - cięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 24.12.2004 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 ja juz po kolacji wigilijnej, nie mam co robic , zajzalem na forum ... prawie pustki, i zauwazylem ze sam nie napisalem jakie drzewko mam w domku ale jestem w mniejszosci i mam sztucznego swierka, na 1.90 (?) mam go juz 4 rok, ale niestety, jakos wylysial, na drugi rok trzeba bedzie w cos nowego zainwestowac, ale raczej zdania nie zmenie i pozostane przy sztucznym, kiedys mialem raz zywa, ale potem tak mi zal sie zrobilo jak sobie pomyslalem ze tyle drzewek sie scina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 24.12.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Zielona i tylko taka . Cięta w domu , żywa na podwórku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 24.12.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Tylko żywa! Broń Boże świerk syberyjski. Nie pachnie... Mamy piękną, dużą, pachnąca. Jarku!!! Czy znaczy to że preferujesz wszystko co sztuczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocado 24.12.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Od sześciu lat mamy sztuczną, wynik edukacji mojego syna. Sugestia szkoły była tak silna, że nie podjęłam się działań antyekologicznych. Od przyszłego roku ubierać będziemy żywą, rośnie nam już od ładnych paru lat, jest piękna Następne święta będą już w domu, a nie w bloku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.12.2004 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Juras - no wiesz Nie przesadzaj sa rzeczy ktore mam nadzieje jak najdluzej naturalne beda A co Ty tu robisz? mialo Cie nie byc - gdzies w Polske miales pedzic by od Swiat uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczery 25.12.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 dluga zastanawialem sie nad wyborem fora ale w koncu to wymiana doswiadczen słabo się zastanawiałeś bo mamy dział sondaże, w dodatku ten ortograf, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 26.12.2004 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 dzial sondaze, jakos mi to tam nie psaowalo P.S. a jakie macie bombki ? szklo czy plastik ? ja bardzo lubie szklane, ale sa cholernie niepraktyczne, i ch strasznie szybko ubywa ale jakos na mnie swieta wplynely, pisze takie pierdoly, zamiast cos konkretnego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 26.12.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Choinka oczywiście cięta a bombki - szklane. I oczywiście nie tylko bombki, urocze są ozdoby zrobione własnoręcznie przez dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.12.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 U nas jest olbrzymia choinka zywa cieta, ubrana na zloto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 26.12.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Tym razem jeszcze w mieszkaniu - żywa cięta. W przyszłym roku pewnie żywa cięta w domu i żywa naturalnie rosnąca w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts