Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaka choinka ?

invx

Jaką macie Choinke ?  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaką macie Choinke ?

Recommended Posts

niestety wiem ze klimat nie ten ale jednak sztuczna - powodow kilka ale podstawowym sa te cholerne, spadajace igly - a mnie juz kregoslup pobolewa i sprzatac nie lubie ;),. Inny, to ogolne podejscie do natury mimo, ze ze szkolek hodowlanych to jednak ..... zyje jak my na tym padole (choc inaczej)

Druga, zywa przed domem - ale invix takiej opcji nie przewidzial- w koncu wiekszosc z nas budujac chalupe jakis chojaczek przed nia stawia :) Moja byla zaszalala - i kilka posadzila a teraz slicznie wyrosly - najpiekniejszy jest srebrny swierk i jak slicznie na nim swiatelka wygladaja - ech,,,, romantyzm mnie dopadl

invix - spoko - jak widze sporo osob (nie wylaczajac mnie) bledy ortograficzne wali takie ze ech..... (moja polonistka pewnie w grobie sie przewraca z boku na bok) tylko ty masz ten niefart, ze pytan w ankiecie nie mozna juz zmienic :(

Bardzo ładne są jodełki koreańskie w doniczkach. Na lato wystawia się do ogrodu i jest

na kilka Swiąt. Igły nie oblatują, i nie trzeba wyrzucać po Swiętach zasusznego badyla.

Kilka lat mieliśmy koreankę, ale nie przypilnowałem jej na polu i uschła :(.

Teraz mamy nową jodełkę w doniczce, ale nie wiem co to za gatunek.

Tak czy inaczej serdecznie polecam i pozdrawiam świątecznie - Krzysiek

ja juz po kolacji wigilijnej, nie mam co robic :(, zajzalem na forum ... prawie pustki, i zauwazylem ze sam nie napisalem jakie drzewko mam w domku :) ale jestem w mniejszosci i mam sztucznego swierka, na 1.90 (?) mam go juz 4 rok, ale niestety, jakos wylysial, na drugi rok trzeba bedzie w cos nowego zainwestowac, ale raczej zdania nie zmenie i pozostane przy sztucznym, kiedys mialem raz zywa, ale potem tak mi zal sie zrobilo jak sobie pomyslalem ze tyle drzewek sie scina :(

dzial sondaze, jakos mi to tam nie psaowalo :)

P.S.

a jakie macie bombki ? szklo czy plastik ? ja bardzo lubie szklane, ale sa cholernie niepraktyczne, i ch strasznie szybko ubywa :) ale jakos na mnie swieta wplynely, pisze takie pierdoly, zamiast cos konkretnego, :(