Adam1982 17.07.2022 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2022 Witajcie Czy ktoś może podzielić się doświadczeniem i pomóc w wyborze pompy zanurzeniowej ? Szukam pompy bezawaryjnej dlatego pytam was. Pomp w Googlach jest dużo i każdy sklep będzie zachwalał tego producenta którego ma w ofercie . Mam zbiornik 10m3 , trawnik 150m i trzy sekcje zraszające. Jak macie jakieś modele które chodzą kilka lat bez problemu podzielcie się proszę opinią na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 19.07.2022 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 Posiadam pompy firmy Karcher oraz Tresnar i oby dwie służą bezawaryjnie, także mogę te dwie firmy z czystym sumieniem polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1982 22.07.2022 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 Zakupiłem pompę Grundfos, i na razie dziala bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts