abece 17.07.2022 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2022 (edytowane) Witam wszystkich! W jednych drzwiach wymieniono zawiasy na takie które nic nie trzymają. Górny "podkleiłem" klejem na gorąco i powiedzmy że trzyma, ale dolny wyleciał całkiem. Ktoś poradzi jak to szybko i tanio naprawić? To nie moje mieszkanie więc nie chcę "inwestować". Wynajmuję od kolegi który nigdy tu nic nie robił (nie umiał wymienić spłuczki w kiblu!) a jakbym go podliczył za moją robotę to on by mi płacił za wynajem . https://www.castorama.pl/zawias-przykrecany-14-x-60-mm-mosiadz-2-szt-id-1012163.html Takie coś wymyśliłem, dzięki wszystkim za pomoc! Edytowane 17 Lipca 2022 przez abece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.07.2022 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2022 Powodzenia. Daj znać czy trzyma .Ps. Tylko spawanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abece 21.07.2022 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Na trzy samowiercące przykręciłem i na razie trzyma. Zobaczymy jak długo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.07.2022 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Na trzy samowiercące przykręciłem i na razie trzyma. Zobaczymy jak długo! też bym tak zrobił u siebie A bardziej fachowo: nity. Lub "nitonarętki" - nie miałem przyjemności używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts