gwozdziu114 17.07.2022 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2022 Witam, remontuje sobie piętro na pomieszczenia użytkowe i mam mętlik w głowie bo każdy twierdzi inaczej. Usunąłem stara polepę która była między legarami na piętrze i w jej miejsce wstawię wełnę mineralną. Tylko nie wiem czy w tym przypadku stosować folię paroizolacyjną? Jeśli tak to dać ją pod wełnę czy nad? Jeśli pod to czy owijać nią też legary? Pod tym pomieszczeniem jest sklep w którym często jest zimno z racji tego, że gdy jest zamknięty to nie ogrzewają tam niczym. Zdjęcie jak to wygląda w moim przypadku zamieszczam w załącznikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwozdziu114 18.07.2022 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2022 Nie widzę nigdzie opcji edycji postu, chciałbym tylko dodać, że w pomieszczeniu pod tą podłogą przy zabudowie sufitu z gk nie użyto folii paroizolacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts