Nawal1212 21.07.2022 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Witam Mam takie pytanie, skąd niżej ukazane przebarwienie betonu może wynikać? Odlew z formy silikonowej, próbowałem już mniej i więcej wody i dalej to samo. Pigmentowany pigmentem w proszku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 21.07.2022 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Witam Mam takie pytanie, skąd niżej ukazane przebarwienie betonu może wynikać? Odlew z formy silikonowej, próbowałem już mniej i więcej wody i dalej to samo. Pigmentowany pigmentem w proszku. Pozdrawiam [ATTACH=CONFIG]460050[/ATTACH] sól sie wytrąca z betonu. Normalna sytuacja. Jezeli nie kupisz specjalnych mieszanek z dodatkami ktore to niweluja zawsze tak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nawal1212 21.07.2022 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 sól sie wytrąca z betonu. Normalna sytuacja. Jezeli nie kupisz specjalnych mieszanek z dodatkami ktore to niweluja zawsze tak bedzie Czy może być to spowodowane tym, ze podczas wysychania jest bardzo duża wilgotność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nawal1212 21.07.2022 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 I czy da się to jakoś naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts