Dzięcielina 21.07.2022 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Cześć. Przywieźli mi stal na fundamenty, miała być tylko b500sp, ale po rozładunku kierowca daje mi fv i chyba albo pokręcili na fv albo przywieźli faktycznie miks b500b, b500sp, b500a. Nie da się dodać fotek?Przesyłam zdjęcia.- 18 mm i 12 mm widać, że mają jodełkę z dodatkowym żebrem i wzdłużne wytłoczenie od góry i od dołu. - 8 mm to zwykła jodełka z podłużnym wytłoczeniem od góry i od dołu. - 6 mm zwykła jodełka bez podłużnego wytłoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.07.2022 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 6 i 8 też masz w projekcie B500sp, ? to z reguły pręty rozdzielcze i ona są przeważnie innego gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 22.07.2022 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 Niech projektant zrobi notkę o stali, bo powstaje rozbieżność projekt - fakty a to nie jest poprawne i niekiedy nadzór budowlany " Przeczołga" Kierownika budowy jak nieopacznie KB wpisze gatunek stali w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts