slawko72 24.12.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 witam.kupiłem dom [25-letni] do remontu.po wymianie okien i parapetów na dzień dobry poszedł mi kaloryfer[a w zasadzie śrubunek] no ale jak może być inaczej skoro kaloryfery są podparte[część]kantówkami.no i przy wymianie okien ruszyli te kantóweczki.ale do rzeczy.nie wiem jakie kupić kaloryfery [na razie 4]jeden mam aluminiowy kilka płytowych kilka żeliwnych.w garażu olbrzym jak kiedyś w fabrykach.mam piec węglowy i gazowy latem planuje zakup pieca kondensacyjnego ten obecny pożera gaz[z drugiej strony nie mam zaworów termostatycznych i idzie na full]czytałem o regulusach ale może lepiej stalowe np.purmo.aluminiowe [odpadają[kasa].co wybrać prosze oporade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzolka 02.01.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 My kupiliśmy kaloryfery aluminiowo-krzemowe, tzw. trzykominkowe (mają 3 otwory wylotowe powietrza na każdym żeberku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts