Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Moja rada nie kupować tego za żadne skarby , trzeba by na łeb upaść aby wciskać taką kasę jakiemuś bucowi , wolałbym całą zimę w kufajce siedzieć a za nie kupione 5 ton węgla kupić sobie latem pompę ciepła monobloka i jeszcze kasy by mi sostało , 5x3200 to 16 tys a za 16 tys mam do wyboru kilka monobloków .
Moja rada nie kupować tego za żadne skarby , trzeba by na łeb upaść aby wciskać taką kasę jakiemuś bucowi , wolałbym całą zimę w kufajce siedzieć

Tez tak myślę dlatego kupiłem w sklepie PGG. Patrząc jednak na ceny w BARTEX-ie (Ekogroszek GOLD kaloryczność 27-29MJ/kg) dochodzące do 3665 zł zadałem pytanie czy gdzieś można kupić taniej.

PS.

@Alessandro jednak drwi i robi sobie jaja polecając węgiel po 3200 zł. Moja rada - weź się rozpędź jak w "

" i przypieprz w jakąś ścianę. Edytowane przez DUNIA.MD
Kiedy kupowałeś - podaj dokładniejsze namiary.

Nie ja kupowałem... mówił gość, że to kolumbijski węgiel, i jest tańszy od polskiego, prawie zero siarki i popiołu.

Namiar? A od czego jest wujek google?

Pan Zapalski nie tylko handluje, wykonuje na zlecenie zawirowywacze.

Edytowane przez Alessandro