coachu13 25.07.2022 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 Hej,Ktoś stosował ?Może polecić jakiś konkretny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 26.07.2022 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 Ja również podłączam się pod pytanie. A oprócz impregnatu chciałbym jeszcze zapytać o jakiś skuteczny środek do usuwania plam tłuszczu, kwi (ofiary kotów) z kostki, Niestety po przeprowadzce zapomniałem zaimpregnować kostki i teraz po roku używania tarasów, szczególnie grillowaniu, pojawiło się kilka plam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 28.07.2022 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 nikt nic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 30.08.2022 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Z firmy Karcher jest dobry środek do czyszczenia kostki, ale tylko ten z linii Professional, nie ten domowy co dokładają do myjek. Kosztuje chyba 80 zł za 1l, ale jest to koncentrat, do rozrobienia na 1000l, więc inwestycja niska. Doczyszcza plamy na kostce z oleju i odbarwień od kawy idealnie, co do krwi to nie mam pewności, jednak jeśli nie ten środek, to w ofercie na pewno jest jakiś inny który sobie z takim zabrudzeniem poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 07.09.2022 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Ale mi chodzi o impregnat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts