miodas007 28.07.2022 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Mam w domku kilka rzeczy do zabudowy:* zabudowa pionów wentylacji mechanicznej* zabudowa rur kanalizacyjnych* zabudowa belki* geberit* przedłużenie o 50cm wnęki w łazience pod prysznic Problem w tym że wszędzie mam podłogówkę - i nie wiem dokładnie gdzie idą rurki. Jak do tego tematu podejść ? Mam wiercić profile do połogi? Ile ?Czy może mniej inwazyjne techniki ? W sumie to nie mam jakiś ścian, tylko typowa zabudowa - największe do pewnie te pół metra ścianki pod prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodas007 31.07.2022 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 Aktualnie myślę o klejenie profili klejem jakimś np. mamut. Ktoś tak robił ? Zastanawiam się jak się to będzie trzymać po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masera 01.08.2022 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2022 Płytkarz u mnie kleił na klej do płytek. Jak jak dorabiałem to kleiłem mamutem do anhydrytu - nie do ruszenia na 2 dzień. Jak się zachowa po latach to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts