higgins 22.03.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Takich drzwi nie odnowisz bo sa wykonczone okleina dekoracyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 23.03.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Powiedzmy sobie szczerze, to są drzwi z dolnej półki - raczej na czas małych dzieci właśnie (mówię o tych okleinowanych). Aczkolwiek, jak pisałam, wsród tej dolnej półki prezentują się całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jask 24.03.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Czyli kupując te drzwi wychodzicie z założenia, ze za kilka lat bedzie ich wymiana?CHyba jednak poszukam drewnianych-surowych i sam je wykończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 24.03.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Czyli kupując te drzwi wychodzicie z założenia, ze za kilka lat bedzie ich wymiana? CHyba jednak poszukam drewnianych-surowych i sam je wykończę Urządzając pokój Krzyśka (lat 2) i okolice (poddasze) z tym się liczę. Dół domu natomiast jest solidny i jakościowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan_Pepa 20.04.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Zapodaliście fajny temat. Wprawdzie pracuję w firmie PORTA, ale to co zrobiła firma DRE nie jest mi obce. Siedzę w drzwiach 10 lat, a oni podobno dopiero od roku a ja już ich czuję na swym karku. Chylę czoło przed konkurencją.... dobre projekty, solidna jakość i podobno dobra logistyka. Ale i tak PORTA jest the BEST! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 20.04.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Zaraz, zaraz, to było badanie rynku przez konkurencję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan_Pepa 24.04.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Na forum chyba jest to dozwolone, a szczególnie w przypadku takiego wydarzenia jak pojawienie się z nikąd nowego producenta artykułu, który wydawałoby się ma już swoich dostawców na rynku Polskim solidnie obstawionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 04.05.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Heey ludzieeeee !!! Podciagam temacik, moze ktoś jeszcze jest zadowolonym (lub nie) użytkownikiem drzwi wewnętrznych DRE. Pozwiadzałem sklepy w swym rejonie z drzwiami wew. no i te DRE http://www.dre.pl nawet nawet no i tansze od PORTY. Brać czy nie brać - o to jest pytanie ... No i jaki model ... Classic takie jak sama nazwa mówi klasyczne , Optima - mojej II połowie się podobają a dla mnie jakieś takie "smutne" Modern - duzo chyba ludzi ma podobne , Kanon też dosc ciekawie wygląda. Ech ... za komuny nie było wcale a jak były to jeden model i nie było kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 04.05.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 My chyba jak większoć mamy moderny. Wahlujš u nas od grudnia. Za takie pieniędze nie ma szans dostać nic lepszego. Wszystkim się bardzo podobojš, bo co tu ukrywać sš naprawdę eleganckie. Polecamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 04.05.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Ja też się pochwalę Zakupione drzwi DRE czekają na montaż od października zeszłego roku. Mam zakupione drzwi DRE IDEA 30 w kolorze olchy z szybami DECORMAT, do tego klamki Dorado chromowane matowe i regulowane ościeżnice. Za drzwi - 1 sztukę płaciłam 259 zł netto, za ościeżnicę 99 zł. Kupowałam w salonie MIKEA w Tychach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 04.05.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 To i ja się wypowiem, bo od tygodnia mam drzwi Idea z matowymi szybkami w okleinie jasny orzech. Ogólnie jestem zadowolona, wyglądaja elegancko, wszystkim bardzo się podobają. Mam niestety też złe doświadczenia z tymi drzwiami, bo już przy odbiorze okazało się że jedno skrzydło jest obite. Bedziemy je reklamowali, ale przez to przez jeszcze miesiąc będzie nam brakowało jednej pary drzwi. No ale to mogło się zdarzyć w kazdej firmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 04.05.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Oby skonczylo sie tylko na miesiacu czekania - ja tez mam drzwi z DRE, a swoje doswiadczenia opisywalem w innym watku na temat tych drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 04.05.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 no zobaczymy, cóż mam powiedzieć/napisać, klamka zapadła teraz trzeba czekać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 04.05.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Termin realizacji na drzwi DRE to około 5 tyg od zamówienia ... taką mam informację od lokalnego dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 04.05.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 I tyle niestety trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan_Pepa 05.05.2006 03:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 5 tygodni to jakaś paranoja. Ja czekałem 2 tygodnie. Może dystrybutor jest za cienki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 05.05.2006 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 5 tygodni to jakaś paranoja. Ja czekałem 2 tygodnie. Może dystrybutor jest za cienki...? a skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 18.04.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 wypaczyły nam się prawie wszystkie skrzydła drzwi DRE- zamierzam to reklamować... a miało być tak pięknie pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 19.04.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 wypaczyły nam się prawie wszystkie skrzydła drzwi DRE- zamierzam to reklamować... a miało być tak pięknie pzd u jujuuuuuj niedobrze niedobrze, u mnie montowane w zeszłym roku tez DRE, moden kanon ... odpukać nic sie im nie dzieje ... oby tak dalej , ciekawy jestem jak pozałatwiasz z reklamacją http://batza.vbp.pl/pirat/fusion_images/photoalbum/241.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi_ngwinek 19.04.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 porzadne drzwi, duzo tansze od porty a naprawde dobrze wykonanehttp://mtomiak.photosite.com/~photos/tn/1420_348.ts1172559831531.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts