slawko72 26.12.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 ccy ktoś słyszał o drzwiach firmy DRE z Grójca.oglądałem je o niebo ładniejsze i lepsze wykonanie jak PORTY w kategorii do 450 zł.prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek12345 26.12.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Mój brat długo wybierał drzwi i w końcu zdecydował się na DRE, podobno dużo tańsze od Porty a nie da się ich odróżnić. Niestety nie zamontował ich jeszcze ale jest zadowolony z zakupu.Pozdr.Tomek12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kortezjan 27.12.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 cześć mam takie drzwi w kolorze buk są ok. ładnie wyglądają, niższa cena przy końcówce budowy z kasą bywa różnie. jednak 2 miesiące to za krótko żeby powiedzieć coś na temat trwałości itd. cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 27.12.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Również zakupiłem DRE - 11 szt. + ościeżnice regulowane. Po dokładnym oglądnięciu w sklepie zamówienie było realizowane ok 4 tyg. Jeszcze nie są zamontowane, ale leżą w pokoju i czekająna swoją kolej. Detale i okleina wygląda bardzo solidnie. Za niewielką kasę (w porównaniu z konkurencją) zamówiłem szyby matowe - teraz jest super za małą kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 27.12.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 A można prosić o jakieś namiary na tę firmę, ew. gdzie te drzwi można zobaczyć w południowej Warszawie i okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 27.12.2004 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 ...a z czego są te drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawko72 28.12.2004 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 dziś ma przyjechać gość pobrać wymiary.abromba -poszukaj tutaj http://www.dre.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 28.12.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 My takze zakupilismy drzwi DRE.Zgadzam sie ze ladnie wykonane i za przystepna kase,jak sie sprawujanie wiem bo przywioza je w styczniu.Model Modern,kolor calvados,szyby decormat.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 28.12.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 My takze zakupilismy drzwi DRE.Zgadzam sie ze ladnie wykonane i za przystepna kase,jak sie sprawujanie wiem bo przywioza je w styczniu.Model Modern,kolor calvados,szyby decormat.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 28.12.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 My takze zakupilismy drzwi DRE.Zgadzam sie ze ladnie wykonane i za przystepna kase,jak sie sprawujanie wiem bo przywioza je w styczniu.Model Modern,kolor calvados,szyby decormat.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.01.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 właśnie jestem na etapie wybierania drzwi dzięki wam zainteresowałam się ofertą DRE.....i jutro przychodzi przedstawiciel na obmiar wybrałam modern - kolor calvados z mlecznymi szybami uważam, że przy tej cenie mają niezły wygląd i życzę sobie żeby równie dobrze funkcjonowały http://www.dre.pl/images_d/modern_30.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 04.01.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Czupurek te drzwi co wkleiłeś to akurat kolor Dąb. Mam takie u siebie + szyby mat. Montowałem w sylwestra i od razu parę uwag: Otwory zostawione przez murarzy pod futryny są ogromne. Przy montażu futryn obejmujących zużywałem półtorej pianki na 1 szt. Montaż prosty jak barszcz. Wystarczy naciąć sobie trochę klinów i rozpórek. Kliny zostająpod spodem. Nie dawałem żadnych dybli - nie ma sensu - piana trzyma super. Gdy się w miarę przyzwoicie wypoziomuje i wypionuje futrynę to nie ma kłopotów z niedomykaniem czy tarciem drzwi. Uszczelki w takich drzwiach zapewniają rewelacyjne wyciszenie. Uwaga: Już uszkodziłem okleinę. Jest to jakieś tworzywo PCV w środku jasnobrązowe (kolor podobny do kleju do szybkiego montażu), a na zewnątrz pomalowane czymś w słoje. Od razu pytanie: czy można takie coś w jakiś sposób odnowić np przez malowanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.01.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 wiem że to dąb i szyba ornament - takie prezentują na stronie moje: calvados + szyba mleczna będą o niebo ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota B 04.01.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 A czy ta firma Dre z Grójca to ta sama co Dre z Elbląga? Bo my zakupiliśmy własnie drzwi firmy DRE z Elbląga, Modern 30 z szybą matową i skrzydło wyniosło 344,28 a ościeżnica 102. Kupowaliśmy je w składzie budowlanym Kowalczyk w Koniku Nowym (kilka postów wcześniej pisałam o tym nieszczęsnym składzie budowlanym), ale już tam nic nie kupię i nie polecam bo realizacja najmniej 2 miesiące i totalne olewanie klienta. W składzie Replin pod Mińskiem Mazowieckim te same drzwi kosztują 388 zł, ościeżnica 120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 04.01.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 A w Warszawie południowo - zachodniej i okolicach gdzie ich można znaleźć? Na ich stronie jakoś nie ma namiarów na sieć sprzedazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 04.01.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Taż podobają mi się te drzwi ( oczywiście naj. cena ) Ale czy handlują w okolicach opolszczyzny lub Wrocławia - tam jeszcze dojadę ale na północ??? Czupurka proszę o zdjęcia o ile będzie to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.01.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 ja po zapoznaniu się z ich ofertą napisałam maila. jeszcze tego samego dnia podali mi najbliższy punkt dystrybucji. zdjęcia? nie mam, bo nie mam drzwi, dziś dopiero obmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 07.01.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Jesteście kochani, wyleczyliście mi męża z depresji!!! Od miesiąca biegaliśmy za tańszymi drzwiami na górę, ale nic nam się nie podobało - i wczoraj po obejrzeniu ostatnich desek ratunku - Wołomina i Giełdajn wrócił załamany. A dzisiaj pojechał na Bartycką oglądać DRE - zmusiłam go pod wpływem tego tematu i wrócił bardzo zadowolony - oczywiście linia modern calvados...A przy okazji namierzył nową okleinę do PolScone z linii Retro na dół. Topaz się nazywa i podobno jest śliczna.Tak więc mam uroczyste zezwolenie na spędzenie pół godziny na Forum w nagrodę - bo ostatnio moje siedzenie przed komputerem prawie doprowadziło do konfliktu małżeńskiego...A jak naocznie obejrzę te DRE, to opiszę moje wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawko72 08.01.2005 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 jutro dzwonie czy drzwi już dotarły.jeśli tak to w tygoniu założąmusze jeszcze kupić klampi ,podobają mi się wingi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Design 09.01.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Moje wlasnie wczoraj przyjechaly,porzadnie zapakowane, po wstepnych ogledzinach bez niedociagniec, terminowo bo faktycznie ok 4 tyg od zamowiena, no i sa bardzo ladne mam nadzieje ze rownie dobrze beda sie sprawowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts