Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

drzwi firmy DRE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 75
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
Zapodaliście fajny temat. Wprawdzie pracuję w firmie PORTA, ale to co zrobiła firma DRE nie jest mi obce. Siedzę w drzwiach 10 lat, a oni podobno dopiero od roku a ja już ich czuję na swym karku. Chylę czoło przed konkurencją.... dobre projekty, solidna jakość i podobno dobra logistyka. Ale i tak PORTA jest the BEST!

• 1 year później...

Heey ludzieeeee !!!

Podciagam temacik, moze ktoś jeszcze jest zadowolonym (lub nie) użytkownikiem drzwi wewnętrznych DRE. Pozwiadzałem sklepy w swym rejonie z drzwiami wew. no i te DRE http://www.dre.pl nawet nawet no i tansze od PORTY.

Brać czy nie brać - o to jest pytanie ...

No i jaki model ... Classic takie jak sama nazwa mówi klasyczne :-) ,

Optima - mojej II połowie się podobają a dla mnie jakieś takie "smutne"

Modern - duzo chyba ludzi ma podobne ,

Kanon też dosc ciekawie wygląda.

Ech ... za komuny nie było wcale a jak były to jeden model i nie było kłopotu :-)

Ja też się pochwalę :lol: Zakupione drzwi DRE czekają na montaż od października zeszłego roku. Mam zakupione drzwi DRE IDEA 30 w kolorze olchy z szybami DECORMAT, do tego klamki Dorado chromowane matowe i regulowane ościeżnice. Za drzwi - 1 sztukę płaciłam 259 zł netto, za ościeżnicę 99 zł. Kupowałam w salonie MIKEA w Tychach. Pozdrawiam

To i ja się wypowiem, bo od tygodnia mam drzwi Idea z matowymi szybkami w okleinie jasny orzech. Ogólnie jestem zadowolona, wyglądaja elegancko, wszystkim bardzo się podobają. Mam niestety też złe doświadczenia z tymi drzwiami, bo już przy odbiorze okazało się że jedno skrzydło jest obite. Bedziemy je reklamowali, ale przez to przez jeszcze miesiąc będzie nam brakowało jednej pary drzwi. No ale to mogło się zdarzyć w kazdej firmie...

• 11 months później...
:-?

wypaczyły nam się prawie wszystkie skrzydła drzwi DRE- zamierzam to reklamować...

a miało być tak pięknie

pzd

:( :( u jujuuuuuj niedobrze niedobrze, u mnie montowane w zeszłym roku tez DRE, moden kanon ... odpukać nic sie im nie dzieje ... oby tak dalej , ciekawy jestem jak pozałatwiasz z reklamacją

http://batza.vbp.pl/pirat/fusion_images/photoalbum/241.jpg