pirat 19.04.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 porzadne drzwi, duzo tansze od porty a naprawde dobrze wykonane http://mtomiak.photosite.com/~photos/tn/1420_348.ts1172559831531.jpg ...oddawaj moje drzwi ))) tpo pewnie te za którymi czekam , Pozdrowionka dla posiadaczy takich samych drzwiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 19.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 wypaczyły nam się prawie wszystkie skrzydła drzwi DRE- zamierzam to reklamować... a miało być tak pięknie pzd mam trzeci rok 12szt i nic nie widać ciekawe jak z ogrzewaniem i wilgotnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 19.04.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 witam wilgotność rzędu 45 %ogrzewamy kominkiem, temperatura w domu 23-25 stopni szpary pomiędzy ościeżnicą, a skrzydłem od 0,4 do 1,2 cm pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 20.04.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 My mamy od 1,5roku Moderny i też wszystko ok. Za takie pieniądze niczego lepszego się nie znajdzie. A zresztą po co lepsze. Te wyglądają naprawdę super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_b 20.04.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 właśnie zamówiłam drzwi DRE; sprzedawca powiedział, że ostatnio mają sporo reklamacji(wypaczają sie)i dlatego zaproponował mi drzwi wypełnione płytą wiórową, a nie plaster miodu jak jest w standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_b 20.04.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 właśnie zamówiłam drzwi DRE; sprzedawca powiedział, że ostatnio mają sporo reklamacji(wypaczają sie)i dlatego zaproponował mi drzwi wypełnione płytą wiórową, a nie plaster miodu jak jest w standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.04.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam.Czy ktoś ma drzwi firmy CENTURION z Sanoka. Mnie podobaja się drzwi KOBE- cena za skrzydło ok.480 zł. Na zdjęciu wygladają niezle. http://www.centurion.com.pl/image/Z2Z4L2NlbnR1cmlvbi9wbC9jZW50dXJpb25fb2ZlcnRhX3Byb2R1a3Rvd2EudjAvODUvMQ/s1649758540.jpg inne z tej firmy http://www.centurion.com.pl/image/Z2Z4L2NlbnR1cmlvbi9wbC9jZW50dXJpb25fb2ZlcnRhX3Byb2R1a3Rvd2EudjAvODgvMQ/s607057529.jpg 354 zł-MANHATTAN Ja za chwilę stanę też przed decyzją wyboru drzwi. Inne na stronie http://www.centurion.com.pl Pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 09.10.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Witam Podnoszę mający swoje lata wątek, bo mam pytanie do użytkowników drzwi firmy Dre - jak po kilku latach oceniacie te drzwi, kupilibyście je drugi raz czy raczej nie?I jeszcze jedno - jakie ościeżnice braliście - zwykłe czy regulowane? Czy warto dołożyć sto i więcej złotych do każdej ościeznicy i tam gdzie się da zamontować regulowaną? pozdrawiamBasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 09.10.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Użytkowałem drzwi Dre od 2004 roku. I są naprawde solidnie wykonane . Do nowego domu wstawiłem także DRE i muszę przyznać że poszli z jakością do góry.To co wyciągnąłem od montażysty. Czasami trafi się partia wadliwa kilka kilkadziesiąt sztuk np. tzw banany ale to wtedy zamawiają koleje i wymieniają bezproblemowe. U mnie jedna listerka miała wadę laminatu, przysłaki kompletną ramkę. A co do ościeżnic. Zdecydowanie regulowane. Teoretycznie są droższe ale jak przyjdzie potem wykończyś stałe, listewki i czas potrzebny do tego wszystkiego... naprawdę niewarto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 09.10.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Mam trzy lata, jestem zadowolony, ale brat kupił w tym roku,to nie jest to co przedtem, już gorsze wykonanie mają tyle zamówień że nie przykładają się do jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 09.10.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Mam trzy lata, jestem zadowolony, ale brat kupił w tym roku,to nie jest to co przedtem, już gorsze wykonanie mają tyle zamówień że nie przykładają się do jakości. Może nie jest to regułą... przedmówca napisał przeciwnie, że poszli w górę z jakością, więc może bratu jakaś gorsza seria się trafiła? Panowie ze sklepu już pobrali wymiary wszystkich otworów, muszę dokończyć zamawianie... chyba się zdecyduję, bo za te pieniądze to w innych firmach chyba tylko papier. pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 09.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Porównując jakość to bankowo poszli w górę, zmienili też zamki i profil okucia zamka dzięki czemu drzw można domknąć prawie siłą woli z delikatnym pyknięciem bez naciskania klamki. Może trafił twój brat na wadliwą paritę. A i moja rada.. zdejmujcie odrazu karteczki od spodu drzwi. potem odstają i trzeba znów drzwi zdejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emalin 09.10.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja mam drzwi DRE już od 2-3 lat i jestem bardzo zadowolony. Zero usterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 09.10.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Porównując jakość to bankowo poszli w górę, zmienili też zamki i profil okucia zamka dzięki czemu drzw można domknąć prawie siłą woli z delikatnym pyknięciem bez naciskania klamki. Może trafił twój brat na wadliwą paritę. A i moja rada.. zdejmujcie odrazu karteczki od spodu drzwi. potem odstają i trzeba znów drzwi zdejmować. Jeszcze raz dzięki:-) Drzwi mniej więcej zamówione, czekam na telefon z wyceną całości. Wcześniej w tym samym sklepie kupowaliśmy drzwi zewnętrzne Gerdy i właścicielka sklepu obiecała, że na wewnętrzne da jakiś rabat. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Oczywiście wolałabym drzwi drewniane, ale kasa się kurczy i nie ma zmiłuj, trzeba podejmować wybory. pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szfagier 01.11.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 witam jestem bardzo ciekawy jak sie sprawuja te drzwi DRE wypełnione płytą wiórową ,własnie też mam zamiar takie kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniamona 28.11.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Bardzo podobają mi się drzwi z kolekcji PIANO, czy może ktoś takie posiada i podzieli się swoimi uwagami na ich temat. Mile widziane zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts