muli9 02.08.2022 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) Witam Chciałbym wszystkich przestrzec przed kostką z Bruk-bet - moje modele to tetra grafit, bialy tytan i szary. Na kostce pojawiły się rdzawe plamy - praktycznie na co trzeciej kostce - wygląda to fatalnie i z tego co sie dowiedziałem to do mieszanki betonu dostały się rudy żelaza i dlatego rdzewieje. Próbne czyszczenie jednej kostki nie daje żadnego efektu ani chemicznie ani mechanicznie. Oczywiście zgłosiłem poprawnie reklamacje bo kostka jest na gwarancji i została odrzucona na podstawie tego że to rzekomo tylko zabrudzenia - a zrobiono to jedynie na podstawie przesłanych przeze mnie zdjęć !!! - nie było żadnej wizji lokalnej czy próby chociaż sprawdzenia tego - mało tego "eksperci" z tej firmy napisali żeby użyć środka Renovator pur który jest na wykwity wapienne a to ciekawe kto widział kiedyś rudy nalot wapienny – żenada i kpina. Sprawa wymaga nagłośnienia bo człowiek wydaje grube dziesiątki tysięcy na to żeby mieć cos porządnego na lata ale chyba nikt się nie spodziewał tego że beton zardzewieje… Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez muli9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muli9 02.08.2022 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2022 i kolejne przykładowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts