Michał87 03.08.2022 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2022 Cześć, Firma od renowacji dachów, poleciła mi farbę Tikkurila Isonit 20. Podobno lepszej nie ma. Ktoś już malował tą farbą i może polecić? Sugerowali abym kupił ją sam, ale w moim mieście nie ma salonu, w którym by była, więc posiłkuję się allegro, też ze względu na cenę. Oczywiście nasłuchałem się już opinii o zamawianiu przez internet farb, ale może ktoś już miał jakieś doświadczeniu. Zakup planuje tutaj: https://allegro.pl/oferta/tikkurila-isonit-20-anthracite-grey-dark-10l-dachy-10434503106 Zapewne nie trafie na nikogo, kto już tam kupował, ale może macie jakieś spostrzeżenia, którymi można się kierować przy zakupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 14.08.2022 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2022 Tikkurila ma ma bardzo dobre produkty. Zastanawia mnie tylko czemu profesjonalna firma (rozumiem, że takiej zlecasz tą usługę) sugeruje abyś sam kupił farbę. Jak firma kupi to ma dodatkowy rabat, a Ty w usłudze 8% podatku VAT zamiast 23%. Ale może ja czegoś nie wiem? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts