piotrpodlasin22 05.08.2022 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2022 Mam od Was blachodachówkę panelową TIGRA, nie mogę znaleźć informacji jaki kominek wybrać, żeby najbardziej pasował do tej blaszki?Co możecie mi polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blachy Pruszyński 08.08.2022 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Dzień dobry, Najlepiej udać się do hurtowni współpracującej z Blachy Pruszyński i dokonać zakupu, lub zamówić do dane typu pokrycia. Nazewnictwo kominków oferowanych przez nas jest tożsame z nazwą blachochówki, np. kominek wentylacyjny ocieplony TIGRA. Wtedy jest pewność, że będzie wybrany odpowiedni typ i podstawa będzie pasować do pokrycia. Np. w ofercie KRONOPLAST będzie to kominek z podstawą M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts