Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prezent w postaci serwisu www dla Was na Święta

Recommended Posts

Witajcie

Uruchomiłem właśnie serwis http://www.fotodom.xon.pl/index.php

Kto chce niech korzysta.

Można pisać artykuły.

Zamiesczać zdjęcia.

Ogłoszenia.

Oczywiście za darmo.

Mam nadzieję iż znajdą się wśród Was chętni do opisania swoich domów.

Pomóżmy innym - uczmy się na cudzych błędach.

Pozdrawiam.

Ta kropka po rozszerzeniu php jest zbedna i link nie dziala (a chyba mial dzialac:))

No i jeszcze to MENI (chyba, ze celowo) mnie jednak nie ujmuje takie spolszenie.

Moglbys jeszcze popracowac nad swoim logo umieszczonym w tym niebieskim pasku - wybacz, ale nie urzeka :wink:

No i pomysl.... chcesz muratorowi konkurencje robic? :)

Pozdrawiam

Sory za kropkę po php. Już zmieniłem.

Meni czy Menu oto jest pytanie? Ale chyba masz rację zmienie to.

Co do napisu fotodom jest w trakcie prac i mam nadzieję że już niebawem będzie ładny.

Natomiast konkurencji muratorowi nie mogę zafundować z całą pewnością. Nie mam takich aspiracji. Myślę że, każdy z nas budujących powinien mieć wybór gdzie, co, kiedy i czy wogóle pisywać.

Choć z drugiej strony tego typu Serwis ma sens istnienia jeśli pojawią się chętni do zamieszczania swych prac.

Na razie jestem optymistą.

Dzięki za wszystkie uwagi.

Pozdrawiam :D

Jacek!! wielkie dzieki za pomysl - podoba mi sie

a Ty DonMaliniacco chyba sie przejadles czyms nieswiezym w swieta - ani jednego dobrego slowa tylko sama krytyka.

Oboje jesteście tu jeszcze nowicjuszami - można zacząć od większej życzliwości dla innych. Tylko tyle i aż tyle. Jacek zaczął od zrobienia czegoś dla innych za co mu chwała a DonMaliniacco od krytyki. Chetnie panie Don... kliknę w link do Twojego dzieła na pewno mnie urzeknie

Faktycznie na tym forum jestem nowiciuszem, ale w kwestii programowania stron www mam troche do powiedzenia, poniewaz od prastarych czasow sie tym zajmuje.

Wcale nie skrytykowalem tego serwisu, tylko wskazalem na kilka powedzmy niedociagniec.

A tak na marginesie, czy forumowicz majacy na swoim koncie 300 czy tez nawet 1000 postow ma wieksze prawo do wypowiedzenia sie obiektywnie na dany temat, niz ten, ktory tych postow ma 10?

Ja jestem za,trochę zdrowej konkurencji nikomu jeszcze nie zaszkodziło.Moim hobby np. jest bieganie i z tego powodu lubię wpadać na różne strony i forum poświęcone tej tematyce.W tej nowej budowlanej stronie widzę podstawowy plus-możliwość zamieszczania zdjęć.Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Dzięki za wszystkie opinie.

Mam nadzieję że, serwis przyczyni się choć w niewielkim stopniu w pomocy innym. Na razie dodałem fajne (a przynajmniej tak sądzę :D ) linki z projektami domów z USA. Sukcesywnie będę zamieszczał swoje artykuły. Może jeszcze inni będą chcieli coś zamieścić? - oby.

Jeśli możecie to napiszcie co jescze zamieszczać.

Pozdrawiam i oczywiście życzę szczęśliwego Nowego Roku.