jacekska 26.12.2004 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 WitajcieUruchomiłem właśnie serwis http://www.fotodom.xon.pl/index.php Kto chce niech korzysta. Można pisać artykuły.Zamiesczać zdjęcia.Ogłoszenia.Oczywiście za darmo. Mam nadzieję iż znajdą się wśród Was chętni do opisania swoich domów.Pomóżmy innym - uczmy się na cudzych błędach.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonMaliniacco 26.12.2004 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Ta kropka po rozszerzeniu php jest zbedna i link nie dziala (a chyba mial dzialac:)) No i jeszcze to MENI (chyba, ze celowo) mnie jednak nie ujmuje takie spolszenie. Moglbys jeszcze popracowac nad swoim logo umieszczonym w tym niebieskim pasku - wybacz, ale nie urzeka No i pomysl.... chcesz muratorowi konkurencje robic? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekska 26.12.2004 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Sory za kropkę po php. Już zmieniłem. Meni czy Menu oto jest pytanie? Ale chyba masz rację zmienie to. Co do napisu fotodom jest w trakcie prac i mam nadzieję że już niebawem będzie ładny. Natomiast konkurencji muratorowi nie mogę zafundować z całą pewnością. Nie mam takich aspiracji. Myślę że, każdy z nas budujących powinien mieć wybór gdzie, co, kiedy i czy wogóle pisywać. Choć z drugiej strony tego typu Serwis ma sens istnienia jeśli pojawią się chętni do zamieszczania swych prac. Na razie jestem optymistą. Dzięki za wszystkie uwagi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 26.12.2004 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Jacek!! wielkie dzieki za pomysl - podoba mi sie a Ty DonMaliniacco chyba sie przejadles czyms nieswiezym w swieta - ani jednego dobrego slowa tylko sama krytyka. Oboje jesteście tu jeszcze nowicjuszami - można zacząć od większej życzliwości dla innych. Tylko tyle i aż tyle. Jacek zaczął od zrobienia czegoś dla innych za co mu chwała a DonMaliniacco od krytyki. Chetnie panie Don... kliknę w link do Twojego dzieła na pewno mnie urzeknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonMaliniacco 26.12.2004 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Faktycznie na tym forum jestem nowiciuszem, ale w kwestii programowania stron www mam troche do powiedzenia, poniewaz od prastarych czasow sie tym zajmuje. Wcale nie skrytykowalem tego serwisu, tylko wskazalem na kilka powedzmy niedociagniec. A tak na marginesie, czy forumowicz majacy na swoim koncie 300 czy tez nawet 1000 postow ma wieksze prawo do wypowiedzenia sie obiektywnie na dany temat, niz ten, ktory tych postow ma 10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapororzec 27.12.2004 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Stron www się nie programuje , tylko programowywuje.Programywować można też komputer, w różnych językach programowywania np.francuskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 27.12.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Ja jestem za,trochę zdrowej konkurencji nikomu jeszcze nie zaszkodziło.Moim hobby np. jest bieganie i z tego powodu lubię wpadać na różne strony i forum poświęcone tej tematyce.W tej nowej budowlanej stronie widzę podstawowy plus-możliwość zamieszczania zdjęć.Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.12.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Bardzo fajna strona. Będę ją często odwiedzać. Stron www się nie programuje , tylko programowywuje coś chyba z jęz. polskim na bakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekska 28.12.2004 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Dzięki za wszystkie opinie. Mam nadzieję że, serwis przyczyni się choć w niewielkim stopniu w pomocy innym. Na razie dodałem fajne (a przynajmniej tak sądzę ) linki z projektami domów z USA. Sukcesywnie będę zamieszczał swoje artykuły. Może jeszcze inni będą chcieli coś zamieścić? - oby. Jeśli możecie to napiszcie co jescze zamieszczać. Pozdrawiam i oczywiście życzę szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts