mlody90x 11.08.2022 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Sprawa wygląda tak. Na podmurowke zatopiłem siatke w kleju aby poprawić trochę estetykę podmurowki i mam nadzieję że wzmocnić/zabezpieczyć przed pękaniem. Chciałbym to pomalować na kolor czarny i zastanawiam się nad użyciem impregnatem barwiącego do kostki brukowej znalazlem na allegro 85 zł za 5l. Impregnat barwiący do kostki brukowej, cegły, betonu M&M 5l kolor czarny Można wogle malowac klej do styropianu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 29.08.2022 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2022 Można malować lub zabarwic go przy rozrabianiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boazbo 18.12.2023 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2023 (edytowane) Nie wiedziałam, że jest w ogóle spray. Nie możesz używać żadnego rodzaju sprayu, dopóki nie zostanie szczelnie zamknięty. Mod podge musisz rozprowadzać ręcznie - dlatego powiedziałem, że możesz wymieszać go z czarnym akrylem. Po prawidłowym uszczelnieniu możesz go spryskać, jeśli chcesz, ale uważaj, ponieważ wszelkie dziury w pojemniku mod mogą pozwolić propelentom na zjedzenie piany 192.168.0.1 router login . Edytowane 20 Grudnia 2023 przez boazbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts