paprotka 27.12.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witam wszystkich poświątecznie. To moje drugie forum - raczej jestem stała w uczuciach i mam nadzieję się tu zadomowić , tak jak na "pierwszym " - niedomowym jestem raczej z tych "małych budowlańców", czytam m jak.. etc. ale i poszleć z wiertarką potrafię pozdrawiam monik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.12.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Witaj Monika....a paprotka, to dlatego, że lubisz kwiatki ?Miłego dniaJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.12.2004 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 nie sądziałam że tu ktoś zagląda aaa .. paprotka bo lubię ten klub bo trzysta innych nicków było już zajętych i nic mi do głowy nie przychodziło bo "lubię kwiatki" ale nigdy jeszcze nie udało mi się wyhodować paprotki - nie wiem dlaczego ???? : wszystkie padały pozdro monik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 30.12.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 ...bo "lubię kwiatki" ale nigdy jeszcze nie udało mi się wyhodować paprotki - nie wiem dlaczego ???? : wszystkie padały... Witaj Paprotka !Swoje zamiłowania do kwiatków wygodniej będzie Ci prezentować w folderze "Pamiętajcie o ogrodach". Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.01.2005 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Swoje zamiłowania do kwiatków wygodniej będzie Ci prezentować w folderze "Pamiętajcie o ogrodach". ależ oczywiście, dziekuję buba już tam lecę z paprotkowymi problemami tu tylko odpowiadam, skąd paprotka pozdro m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mab 09.01.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Witam Paprotka!Milo Cie poznac!Mam nadzieje,ze jeszcze sie spotkamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 06.03.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 A ja myslalem ze budujesz Paprotke z Horyzontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts