mordziaty 15.08.2022 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 Witam, Jakiś czas temu wybudowałem dom i teraz wypadałoby go ocieplić. Dom stoi na lekkiej gorce i wcześniej założyłem że podsypanie ziemi wystarczy. Okazuje się jednak że nie mogę aż tyle ziemi podsypać bo zrobi się dość duża górka na końcu działki a tego bym nie chciał. Obecnie fundament jest ocieplony(styropian jest klejony na pianę :/) i obłożony folia kubełkową, nie chciałbym tego psuć i zastanawiam się nad pewnym rozwiązaniem. Otóż zastanawiam się czy by ta folie nie pokryć jeszcze raz 3 cm xps, następnie kołkowanie a potem siatka, klej. Z tego co wiem tak raczej się nie robi ale nie znalazłem żadnych dobrych materiałów na ten temat. Jakie wy macie doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golba 15.08.2022 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 super temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordziaty 15.08.2022 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 Fakt temat mało trafiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts