bysawlukez 15.08.2022 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 Czy jeżeli NIE brałam kredytu pod zastaw nieruchomości ani niczego takiego, to czy ktoś mimo wszystko może mi zabrać dom albo zmusić do jego odsprzedaży?Znalazłam się w takim położeniu, że ogłoszenie upadłości konsumenckiej, zgodnie z opisywaną na stronie procedurą, może być jedynym sensownym wyjściem. Tylko co w takiej sytuacji z domem? Czy jest możliwość oddłużenia się BEZ pozbawiania się dachu nad głową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 15.08.2022 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 (edytowane) Jeżeli majątku nie wystarczy na spłatę długów to raczej będziesz musiała sprzedać dom a dokładniej pewnie syndyk masy upadłościowej sprzeda.Wyobrażasz sobie sytuację, że posiadasz dług i posiadasz majątek (dom) i nie chcesz z tego majątku (dom) spłacić swojego długu?Sądzisz, że to było by uczciwe? Edytowane 15 Sierpnia 2022 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts