robert_gda1 15.08.2022 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2022 Witam serdecznie, jak w tytule, czy ktoś może miał doświadczenie z tym zestawem ? Po zakupie nieruchomości bez alarmu odpowiadałoby mi coś bezprzewodowego jak ten, nie mam kabli pod instalacje a póki co duży remont odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domsat 20.08.2022 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2022 Jakoś do dziś nikt nie odpowiedział. No cóż łatwiej pleść o kamerach w tematach typu - jaki monitoring do domku.Alarm Somfy jest reklamowany jak każdy inny produkt typu Smart Home. To papka marketingowa urozmaicona fotkami uśmiechniętych mieszkańców trzymających smartfony w rękach. Słowa bezpieczeństwo, komfort, sterowanie globalne itp są odmieniane wielokrotnie.W ubogich danych technicznych brak info o stopniu Grade - w Internecie wyszukaj co on oznacza. System oczywiście działa, ja tego nie neguję, ale Satel Abax 2 jest też radiowy i ma Grade 2.Autorze tematu - musisz sam zadecydować.Oba działają dwukierunkowo na f = 868 MHz.Somfy to pewnie sam sobie możesz zainstalować, Abax - ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts