Lasota54 18.08.2022 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 Firma Jezierski ma tylko serwis gwarancyjny !!! Kupiłem w 2008 roku do domku jednorodzinnego okna i okno suwane na taras.Z okien jestem zadowolony a co do okna suwanego – wielkie rozczarowanie.Już na gwarancji popsuło się. Chodziło ciężko i rysowały okleinę. W ramach gwarancji zostało to usunięte. Wytrzymały kilka lat. Zrobiło się to samo ale dowiedziałem się od serwisu Jezierskiego, że jest po gwarancji i nie wymienią mi tego. Męczyłem się z oknem jeszcze jakiś czas aż nie dało się zamknąć. Kilka nocy przespanych przy otwartym oknie tarasowym.Przyjechał serwis i stwierdził, że okno jest za ciężkie do tych prowadnic jakie zostały zamontowane ( szyby antywłamaniowe ). Trzeba wymienić na nowe, mocniejsze. Oczywiście muszę za to zapłacić około 1300 zł. Czyli projektant pomylił się w obliczeniach. Zgodziłem się. Wymieniono prowadnice, okno chodziło bardzo dobrze.Po około trzech latach znowu zaczął się problem. Ciężko było zamknąć okno. I jest coraz gorzej.Napisałem 25.07.2022 roku do serwisu i dostałem odpowiedź:Witam.Stolarka okienna nie posiada już ochrony gwarancyjnej natomiast na obecną chwilę nie posiadamy ekip serwisowych które wykonuja prace serwisowe w Państwa okolicy.Pozdrawiam,Mateusz DąbrowaNie pisałem, że chcę usługę na gwarancji.Czyli : bujaj się kliencie. Kupiłeś sobie okna Jezierskiego to teraz masz kłopot.A może Pan Jezierski myśli inaczej. Chętnie się dowiem.Sylwester Nogajski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.08.2022 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2022 Pan Jezierski nie żyje od wielu lat a firma ma nowego właściciela. Drzwi przesuwne typu " psk" osiągnęły dno. W innej firmie popsuło się u mojego klienta. Serwis użył magicznej formuły : "uszkodzenie mechaniczne wynikające z nieprawidłowej obslugi". Serwis zewnętrzny wycenił naprawę na 2 tys + ,ale szczerze powiedział, że nie chce się tego podjąć, bo nie da gwarancji, że się nie popsuje się w ciągu kilku lat. Przynajmniej podszedł do tego uczciwie, bo inny zainkasuje pieniążki ale telefonu nie odbierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts