Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

O.K. Doors Elbrouz problem z montażem

Recommended Posts

Witam kupiłem w casto... Dzwi O.K. Doors Elbrouz 80p i mam pytanie , czy ktoś kiedyś z was montował tej firmy dzwi ? Czy dostałem wszystko, bo brakuje kołków , jak montowałem dzwi pantor to były kołki i takie blaszki w futrynę , tu ich nie ma dziwnie to wygląda, kołki dwie że na zewnętrzną część ramy po przez brak tych blach dogina się dokręcając, chyba tak nie powinno być ? Proszę o informację, w markecie mówią że wszystko dali, i tak jak jest się je zakłada ....

Witam kupiłem w casto... Dzwi O.K. Doors Elbrouz 80p i mam pytanie , czy ktoś kiedyś z was montował tej firmy dzwi ? Czy dostałem wszystko, bo brakuje kołków , jak montowałem dzwi pantor to były kołki i takie blaszki w futrynę , tu ich nie ma dziwnie to wygląda, kołki dwie że na zewnętrzną część ramy po przez brak tych blach dogina się dokręcając, chyba tak nie powinno być ? Proszę o informację, w markecie mówią że wszystko dali, i tak jak jest się je zakłada ....

Kupiłeś "cenę" a nie drzwi i spodziewasz się jakości i wyposażenia w niezbędne akcesoria?

Ciekawe kiedy wrócisz z postem "co zrobić bo drzwi..".

Nie widzę w opisie drzwi by był zestaw montażowy, jedynie okucia i (o łaskawcy!) - zamek ;)

Na tym polega market - drzwi mają być tanie, a dopłacasz za resztę. Dyble montażowe możesz sobie dokupić. W zwykłym sklepie będą kosztowały 1-2zł/szt, w markecie widziałem 2-3 razy droższe :)