oloksyk 19.08.2022 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2022 Mam garaż w bryle domu, który jest ok 60cm ponad poziomem docelowej kostki. Mam w związku z tym parę pytań. 1. Czy kąt 11 stopni będzie ok czy za duży? Przy wjeździe wynoszącym 3m tyle mi wychodzi. Przy 4m mam kąt 8,5 stopnia.2. Z czego najlepiej wykonać "boki" wjazdu? Opcji jest kilka, nie wiem która będzie najlepsza, także pod kątem ceny. wersja a) Z Palisad. Tylko jak wiadomo palisady z wysokości 1m nie są tanie, a parę by ich na pewno musiało być.wersja b) z obrzeży chodnikowych o grubości 10 cm i długości 100 cm postawionych na sztorc. Opcja dużo tańsza niż wersja b. Nie wiem jak z wytrzymałością czy się całość nie rozjedzie. wersja c) wymurowanie z bloczkówwersja d) wylanie z betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 29.08.2022 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2022 1. ok 2. b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts