mla2 27.12.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Bardzo prosze o informacje na temat tego projektu. Moze ktos z was juz postawil taki domek? Jestem ciekawa jakie sa prawdziwe koszty budowy Dalii oraz jakie pulapki czekaja przy budowie tego domu.Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mla2 29.12.2004 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Jeszcze raz prosze forumowych ekspertow o rzut okiem na Dalię. Dziękuję. http://www.archipelag.pl/domek-rzuty.php?KatID=3990400&ProjID=88[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mla2 16.02.2005 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.02.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Ekspertem to ja na pewno nie jestem, zresztą projekt i upodobania to bardzo indywidualna sprawa... Ale skoro prosisz o ocenę to napiszę własne zdanie: Po pierwsze projekty Archipelagu bardzo mi się podobają. Domki są urokliwe i oryginalne. Ten też jest bardzo ładny. Teraz sobie "pojeżdżę": Szczerze mówiąc mam wrażenie "naćkania". Tak jakby ktoś rysował projekt bez konkretnego pomysłu a potem dorysowywał w każdym wolnym miejscu jakieś pomieszczenie. Garderoba na górze (2.8m) nie spełni roli garderoby, to taka spora szafa. Wejście do WC na dole jest na widoku z salonu. To może być krępujące: goście siedzący w salonie widzą kto i kiedy wchodzi i wychodzi z kibelka, takich rozwiązań powinno się ponoć unikać. No i taras. Ja jestem zwolenniczką tarasów zadaszonych. Przy takim odsłoniętym przy byle deszczyku musisz uciekać do środka. A wszystkie stoliki i krzesła będą od razu mokre. Ale to moje osobiste zdanie. Życzę trafnych wyborów. Szukanie projektu to super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts