glodnyrules 23.08.2022 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2022 cześć,kładę kostek pod domek ogrodowy- drewniany,wysypałem już tłuczeniem i zagęściłem. tłuczeń jest 10cm od krawędzi obrzeży. kostka oczywiście ma 6cm.ile wysypać mączki? po wyrównaniu i ułożeniu kostki. kostka powinna być na równo z obrzeżem czy wyżej? Jeśli wyżej to o ile?czy ubijać potem kostkę młotkiem gumowym? zagęszczarką? czy porostu ułożyć kostkę na mączce na równo z obrzeżem i tak zostawić?nie ukrywam że wynajem zagęszczarki jest dla mnie problemem logistycznym. inna sprawa. spoiny, czy po ułożeniu kostki mogę szpary pomiędzy nimi wypełnić mączką czy lepiej piaskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 29.08.2022 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2022 Szpary możesz wypełnić mączką. A jeśli nie masz możliwości wynajęcia zagęszczarki, to samym młotkiem podziałaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts