Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam szanownych Forumowiczów,

Nazywam się Michał Dąbrowicz i jestem doradcą technicznym największej sieci hurtowni zajmującej się sprzedażą kompletnych i nowoczesnych systemów pokryciowych na dachy.Firma nazywa się DACHLUX i ma 8 punktów w całej Warszawie.Z racji tego,iż jesteśmy najwięksi możemy zaoferować najlepsze ceny i największe rabaty!!!!Jeśli są Państwo zainteresowani zakupem poniższych produktów:

Dachówka ceramiczna:

Creaton, Rupp Ceramika, Von Muller, Roben

Dachówka betonowa:

Braas,Euronit,Ibf

Blachodachówka:

Budmat (Wenus,Sara,Zefir), Finish Profiles,MetroBond (blacha z posypką mineralną) ----najniższe ceny w Warszawie

Gont bitumiczny:

Katepal,Isola,Leminkainen

Systemy orynnowania:

Marley,Kaczmarek,Bryza,Plastmo,Siba,Rheinzink oraz orynnowanie miedziane

Okna dachowe:

Velux,Roto,Fakro,Rooflight

to proszę o kontakt:

MICHAŁ DĄBROWICZ 0 608 475 793

[email protected]

UWAGA!!!!!!!!!

Zapewniamy bezpłatny transport w okolicach Warszawy oraz możemy zaoferować Państwu naszych firmowych wykonawców!!!!!!!!!

PS!!!!

Przypominam,iż jestem w stanie zaoferować najlepszą cenę i największe rabaty!!!!!!!!!!!

Proponuję dodać, że czasem niedoliczacie 1/4 powierzchni dachu, przez co wasza oferta jest tania a dekarzy trzeba potem ściągać 3 razy żeby dach skończyć, jak było w moim przypadku.

Piszę to z autopsji, wycena szacunkowa materiałów na dach była 3 tyś niższa niż u innych, a potem się okazało, że policzono tylko 3 połacie dachu (zabrakło prawie 60 m2 blachy) , a inwestor taki jak ja został olany, bo ofertę liczono na podstawie ksera projektu i nie było winnego.

10m2 to jest błąd, 55m2 to już...

Dodam, że w dekarze kryjący Manuelę mieli tyle odpadów, że psu budy by się nie obiło

Witam,

bardzo mi przykro z powodu,że powstały pewne niejasnosci na etapie wstępnej wyceny Pana dachu w naszej firmie.Nie jestem w stanie powiedzic jakie sa tego przyczyny.Moze byc ich kilka np bląd pracownika,który zajmowal się Państwem(na pewno nie zamierzony,a wiadomo,ze nie myli sie tylko ta osoba,ktora nic nie robi).Dlatego,zawsze radze klientom,aby porownywali wyceny u konkurencji.Fakt faktem jest taki,ze zawsze doradzam klientom,aby dach zostal obmierzony z natury,gdyz inwestor moze nawet o tym nie wiedziec,ze dach nie jest zgodny z projektem i wtedy wynikaja nieprzyjemne sytuacje..

Pozdrawiam

Michal Dabrowicz

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...