inż. Mamoń 27.12.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witam !!! Wreszcie udało mi się założyć komentarze do czyjegoś dziennika Zapowiada się ciekawy dziennik geograficzno-prawniczy - czekam na ciąg dalszy ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.12.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witam i czekam na cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.12.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witaj w gronie skrybów. No Panie inż. Mamoń, ależ Pan zaszalał z szybkością rekacji. A kiedy zobaczymy jakieś fotki, szkice czy cóś ??? Bo wiesz my tu wzrokowce są. Wszystkiego naj.... na Nowy Rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 27.12.2004 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Sorry, zaznaczyłam, ze na razie będzie tylko "literatura" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.12.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Jeden "profesjonalny" wykop nie wystarczy.Lepiej zrobić odwierty po narożnikach domu (no, ewentulanie wykopy, jak kto ma siłę) i to kilka 3-5 szt. Bo w jednym miejscu może być wszystko OK a w innym nie koniecznie. Tak było i u mnie 3 odwierty całkiem fajne ale jeden narożnik niekoniecznie (robiliśmy z ojcem - Inżynieria Lądowa PW), no i konstruktor zadecydował albo płyta fundamentowa albo baaardzo solidna ława (45 m3 betonu B20). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 27.12.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Wyprzedzasz akcję Swoją drogą to aż się boję to wszystko opisywać tak post factum, bo teraz może się okazać, ile to błędów narobiliśmy - a tak pozostalibyśmy w błogiej niewiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.12.2004 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Ładnie piszesz, a i historia robi się coraz ciekawsza. Woda do pół łydki powiadasz, przerwane dreny, zasypany rów. Nie mogę się doczekać opisów tonących spychaczy i koparek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Bardzo dobrze się czyta Twój dziennik. Z tzw. "zapartymn tchem" Czekam na ciąg dalszy i serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.12.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Czekam na cd. Czyta się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.01.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Dalej abromba, dalej... Z tego co widzę w innych postach prace posunęły się do znacznie dalszego stopnia niż to ujmuje dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 26.01.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Grypy mi trza lub inszej zarazy, to będę miała dłuzszą chwilę, żeby coś napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.01.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 No przecież taki okrutny nie będę, żeby Ci tego życzyć. Ale może troszkę wolnego czasu w sobotę albo w niedzielę znajdziesz, bo ciekaw jestem co tam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 07.02.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Hejka! Gdzie dalszy ciąg? Po spotkaniu wziełam się za czytanie tak jak i Ty, i musze przyznać że było ciekawie tylko w porównaniu z rozmowami w realu to mi czegoś brakuje.... I jakieś zdjęcia by się przydały.....Jak tam wizyta eksperta od pieca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.02.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Abromba, nie miej dość. Wszystko idzie pięknie. Wiosna niedługo a Ty zaraz będziesz mieszkać.... Ale Ci zazdroszczę, mówię Ci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.02.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Abromba, zaciśnij zęby i myśl o Ojczyźnie... już bliżej niż dalej... wytrzymasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.02.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Trzymam kciuki dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 16.02.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Nulla: zdjęcia wrzucam w Galerię domów - nie chcę się powtarzać. Diagnoza Pana Od Pieca - przerwany kabel między piecem a sterownikiem Nic nie wziął, zostawił kabel. Jak będę mieć czas, wenę i dostęp do Internetu (jutro Abromb zły zabiera mi laptopa w delegację - choć po prawdzie to jego laptop słuzbowy) to będę wplatać retrospektywę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 16.02.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Wplataj Abromba, wplataj! I dużo zdjęć poproszę Zwłaszcza chciałbym kiedyś zobaczyć olchę bejcowaną na miodową czereśnię Jako facetowi nie starcza mi wyboraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 16.02.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Jej, jak ja Ci zazdroszczę! Pożycz mi tego Twojego wehikułu - chcę już zobaczyć mój domek wymarzony! Pozdrawiam ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 17.04.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Najbezczelniej w świecie wyciągam komentarze do własnego dziennika - może ktoś doradzi, jak mam wyegzekwoać od kochanych fachowców wyzbieranie szkła z tej dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts