Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Abromby

Recommended Posts

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ha, dobre to z tymi świadomościami, :lol: :lol: :lol:

obśmiałam się jak Leszczynek,

w taki razie ja nie będę miała ani pod ani nadświadomości do zapychania,

ale zbuduję sobie taki przybytek 15 m2 w rogu działki i tam będę upychać.

Czy to znaczy, że zablokuję sobie świadomość poboczną albo rogową niedajboże ! :o :wink:

• 3 weeks później...
No bo żeby było jasne to Młody jakoś ten cytat po swojemu przeinaczył, dobitnie i wyraźnie wypowiadając jednak "chamie".

A jak rozszerza się słownictwo w kontaktach z budowlańcami, to sami wiecie... :lol: Tymczasem dzieciaki to zapisują na twardym dysku....

Wiem wiem u nas ostatnio lew był leniwy i w tym lenistwie wykładał się do góry jajami :o :roll:

To była opowieść naszej córeczki jak to lew jest leniwy a lwica musi polować 8)

Dokładnie tak, na zgłoszenie zastrzeżeń mają 21 dni. Ale wychodzi na to, że naszą kameralną Wigilię w nowym domu spędzimy LEGALNIE!!!

A co do gościa pod Baniochą - to on deklaruje robotę na tydzień, więc w trzy powinien sie wyrobić - a osadzanie blatu nastąpi w drugim - trzecim tygodniu stycznia, więc powinno sie udać.

Wszystkiego NAJ NAJ Abrombo!

http://www.usaflower.com/08.products.ftd/02.seasonal/images.large/b21.3462.jpg

34 lata to jeszcze nie najgorzej :wink: Przyjdzie jeszcze gorsze...

Co do pomyłki, to od jakiś 2 lat dosyć nagminnie mylą mi się moje lata - zarówno na korzyść, jak i niekorzyść... Dziwne. Wcześniej nie było to do pomyśenia 8)

A tak przy okazji, jak to jest obchodzić urodziny w Mikołajki? Cierpiałaś w dzieciństwie? :wink:

Dzięki Lusieńko. Chyba 2 godziny temu przeszłam załamanie nerwowe, nie wiem czy to wina urodzin spędzanych w towarzystwie panów wstawiających szafę wnękową, czy hormonów ciążowych. Każde ciepłe słowo działa jak balsam.

Co do cierpień z powodu kumulacji świąt - tj Mikołajek i urodzin, to rzeczywiście trochę w dzieciństwie odczuwałam, że jakiiś prezent mniej dostaję.

Ale co ma powiedzieć Abromb, który urodził się w Wigilię? W dodatku mój brat ożenił się z Ewą (imieniny w Wigilię), a moja bratanica też się urodziła w Wigilię, więc jak spędzaliśmy ją u brata, to zupełnie wszystkim z szerszej rodziny urodziny Abromba umykały.....