Whisper 05.11.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 A co oznacza ? Bo u nas się zapowaida że ta zostanei najbardziej zablokowana, czy to groźne ? Nie wiem co oznacza, ale bardzo ładnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 05.11.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Na strychu nadświadomość, w piwnicy podświadomość. No to ja w takim razie w ogóle nie mam podświadomości. Tak jak my. To i lepiej, bo i po co masz trzymać różne rzeczy w podświadomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Na strychu nadświadomość, w piwnicy podświadomość. No to ja w takim razie w ogóle nie mam podświadomości. Tak jak my. To i lepiej, bo i po co masz trzymać różne rzeczy w podświadomości? My też nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 05.11.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Ha, dobre to z tymi świadomościami, obśmiałam się jak Leszczynek, w taki razie ja nie będę miała ani pod ani nadświadomości do zapychania, ale zbuduję sobie taki przybytek 15 m2 w rogu działki i tam będę upychać. Czy to znaczy, że zablokuję sobie świadomość poboczną albo rogową niedajboże ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 24.11.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Nikt nic nie komentuje Ego moje cierpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.11.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Nikt nic nie komentuje Ego moje cierpi Ty powiedz egu żeby wyluzowało, bo nasci.... Grzesia zdenerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.11.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Jedni mają po dwie córki inni dwóch synków równowaga w przyrodzie musi być Dużo zdrówka dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.11.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Skąd ja znam to sprzedawanie w przedszkolu Już nie raz się gęsto tłumaczyłam za moją młodszą latorośl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 25.11.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 No bo żeby było jasne to Młody jakoś ten cytat po swojemu przeinaczył, dobitnie i wyraźnie wypowiadając jednak "chamie". A jak rozszerza się słownictwo w kontaktach z budowlańcami, to sami wiecie... Tymczasem dzieciaki to zapisują na twardym dysku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 25.11.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Boże Abromba, ale się uśmiałam z tego chochoła A propos płci, to jakoś bardziej Cię widzę jako matkę Grzesia niż Marysi Lepiej się już czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 25.11.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Teraz lepiej, ale po wizycie u Was naszą rodzinę zaatakował wirus, co u mnie znów skończyło się byciem przez cały tydzień końcówką podłączoną do kanalizacji. Aha. "Wizyta u Was" to oczywiście odnośnik czasowy a nie przyczynowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 25.11.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 To Krzyś będzie miał braciszka Suuuuper Gdybym się zakładała to bym przegrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.11.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 No bo żeby było jasne to Młody jakoś ten cytat po swojemu przeinaczył, dobitnie i wyraźnie wypowiadając jednak "chamie". A jak rozszerza się słownictwo w kontaktach z budowlańcami, to sami wiecie... Tymczasem dzieciaki to zapisują na twardym dysku.... Wiem wiem u nas ostatnio lew był leniwy i w tym lenistwie wykładał się do góry jajami To była opowieść naszej córeczki jak to lew jest leniwy a lwica musi polować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.11.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Wiem wiem u nas ostatnio lew był leniwy i w tym lenistwie wykładał się do góry jajami To była opowieść naszej córeczki jak to lew jest leniwy a lwica musi polować No Aga ja Cię proooszę, bez nabiału tutaj, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 27.11.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Fajnie że znów jesteś, jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.11.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Wiem wiem u nas ostatnio lew był leniwy i w tym lenistwie wykładał się do góry jajami To była opowieść naszej córeczki jak to lew jest leniwy a lwica musi polować No Aga ja Cię proooszę, bez nabiału tutaj, dobrze? Ja tylko cytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 01.12.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Abrombo, a dlaczego trzeba czekać aż do 22 grudnia? Oni mają na to 3 tygodnie? Jeśli chodzi o granit pod umywalki u tego gościa pod Baniochą, to nie licz że się wyrobi w tym roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 01.12.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Dokładnie tak, na zgłoszenie zastrzeżeń mają 21 dni. Ale wychodzi na to, że naszą kameralną Wigilię w nowym domu spędzimy LEGALNIE!!! A co do gościa pod Baniochą - to on deklaruje robotę na tydzień, więc w trzy powinien sie wyrobić - a osadzanie blatu nastąpi w drugim - trzecim tygodniu stycznia, więc powinno sie udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 06.12.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Wszystkiego NAJ NAJ Abrombo! http://www.usaflower.com/08.products.ftd/02.seasonal/images.large/b21.3462.jpg 34 lata to jeszcze nie najgorzej Przyjdzie jeszcze gorsze... Co do pomyłki, to od jakiś 2 lat dosyć nagminnie mylą mi się moje lata - zarówno na korzyść, jak i niekorzyść... Dziwne. Wcześniej nie było to do pomyśenia A tak przy okazji, jak to jest obchodzić urodziny w Mikołajki? Cierpiałaś w dzieciństwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 06.12.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Dzięki Lusieńko. Chyba 2 godziny temu przeszłam załamanie nerwowe, nie wiem czy to wina urodzin spędzanych w towarzystwie panów wstawiających szafę wnękową, czy hormonów ciążowych. Każde ciepłe słowo działa jak balsam.Co do cierpień z powodu kumulacji świąt - tj Mikołajek i urodzin, to rzeczywiście trochę w dzieciństwie odczuwałam, że jakiiś prezent mniej dostaję.Ale co ma powiedzieć Abromb, który urodził się w Wigilię? W dodatku mój brat ożenił się z Ewą (imieniny w Wigilię), a moja bratanica też się urodziła w Wigilię, więc jak spędzaliśmy ją u brata, to zupełnie wszystkim z szerszej rodziny urodziny Abromba umykały..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts