aleksik 07.04.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Nie czytałem poprzednich postów ale po doświadczeniach to wiem że będę miał "chyba" to co chcę - ciepło zimą , zimno latem , zdrowy klimat i zaoszczędzone pieniądze już na starcie podczas budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.sobczyk 08.04.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 nie polecam nowej silki "E" jest wykonana niestarannie a ponatto w palecie miesci sie 60 szt. z czego udało sie wybrac tylko 20% dobrych. Natomiast silka "M" jet to brodukt pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.04.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 nie polecam nowej silki "E" jest wykonana niestarannie a ponatto w palecie miesci sie 60 szt. z czego udało sie wybrac tylko 20% dobrych. Natomiast silka "M" jet to brodukt pierwsza klasa. Czy piszesz o silce firmy Xella? Na ich stronach nie znalazłem informacji o silce "M". A może to wina transportu? A tak dodatkowo to chciałbym się zapytać czy ktoś ma już doświadczenia z układaniem instalacji w kanałach silki "E", czy to się udaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 11.04.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Silki M już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.11.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Sama chce budować z Silki. Zawsze miała bardzo dobre opinie, a jej kształt (mało dziur i pióro-wpust) dobrze wróżył. Czy ktoś ma równie złe doświadczenia jak m.sobczyk? Silka M miala bardzo dobre opinie... Boję się że będę musiała zmienić producenta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 02.11.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 nie polecam nowej silki "E" jest wykonana niestarannie a ponatto w palecie miesci sie 60 szt. z czego udało sie wybrac tylko 20% dobrych. Natomiast silka "M" jet to brodukt pierwsza klasa. u mnie z calego transportu jak na razie 64 palety zadnego bloczka nie bylo zniszczonego... Jak pisal Pataya Silki M juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 02.11.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 A ja nie polecam Silki 1 NF z xelli (cegła o tradycyjnym wymiarze).Ich bloczki są ok, ale biada temu, kto zdecyduje się na elewację z tej cegły. Krawędzie są pokruszone, kolor - każdy, ale nie biały.Żałuję, że nie sprawdziłam oferty innych dostawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 02.11.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Ja też nie narzekam na jakość Silki. Zdarzają się patyczki, ale niewielkie poza tym kilkanaście bloczków było pękniętych - na ponad 2500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 02.11.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 ja nie polecam silki po co przeplacać za coś co nie jest lepsze a tylko o wiele droższe bo chyba że chodzi o hasło budowałem z xella porównywałem palete cegły z xella i z niemiec przed budową, równiejsza i jakaś ładniejsza była z niemiec a cena 40% mniej a mam jeszcze elewacyjną białą to z niemiec była po 50 groszy a xella 2 zl (ale ta elewacyjna z Xella śnieżnobiala przepiękna ale w cenie klinkieru ) ja mam Niemce i jakośc wg mnie lepsza, ok też Leżajsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts