MMD 27.12.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Szukam osób, które kupiły lub juz budują C77a lub C77 (Murator). Chciałbym wymienić uwagi i spostrzeżenia dotyczące tego budyneczku.hej pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMD 28.12.2004 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Hej, podaje namiar na projekt.Odpiszcie coś.http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=253 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarck 29.12.2004 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 zobacz pod tym adresemhttp://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=34972&highlight=c77a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Jestem już szczęśliwym posiadaczem tego projektu. Na razie jestem na etapie wprowadzania drobnych zmian przez architekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogrod-NIK 12.05.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 oglądałem ten dom w gazetce "Zbuduj dom". Podoba mi się. Trochę duże są te okapy (dach) dookała domu. Wygląda to fajnie - ale się zastanawiam na ile to ma wpływ na koszty. Może ktoś już to rozpatrywał? Też zastanawiam się czy trochę podnieść kąt dachu - nie wiem czy to jest jakiś problem ???Poza tym dom chyba należy do tanich - jezeli się mylę to niech ktoś sprostuje?A może ktoś liczył koszty?http://www.projekty.murator.pl/Panel/pliki/C77a_e1.jpghttp://www.projekty.murator.pl/Panel/pliki/C77a_e2_300.jpghttp://www.projekty.murator.pl/Panel/pliki/C77a_parter_OK.jpghttp://www.projekty.murator.pl/Panel/pliki/C77a_poddasze_OK.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Dzięki tym okapom zyskujesz duży zadaszony taras. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogrod-NIK 25.05.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 czy ktoś podnosił kąt dachu w C77a? Czy warto i o ile zyskuje się powierzchni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia33 25.05.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 A jaka kwotę masz na myśli pisząc "tani". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogrod-NIK 30.05.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 znajomy konstruktor twierdzi, że jest szansa nie przekroczyć 200 tys. czy Tobie - Renia33 - wyszedł podobny kosztorys? może macie jakieś zdjęcia z budowy - ciekawi mnie jak wyglądają te zmienione kolumny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia33 30.05.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witam! Myśle,że jest szansa nie przekroczyć 200 tys. , choć ceny usług są bardzo zróżnicowane. To wszystko zależy od standardu w jakim będziesz wykańczał. Napisz Ogrod-nik na jakim jestes etapie. Ja razem z działką wraz ze stropem wydałam 60 tys. Na początku liczyliśmy na mniej.Więc może i 200 tys starczy. Mi rzeczoznawca wycenił na 250 tys. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 U mnie murują fundament z bloczków. Mam nadzieję, że zmieszcze się w 250 tys.Zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 U mnie murują fundament z bloczków. Mam nadzieję, że zmieszcze się w 250 tys.Zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia33 31.05.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 U mnie też są fundamenty z bloczków. W tej chwili robione są schody. Troche na nie mało miejsca, więc proponuję przedłużyc ściane przy schodach, tak żeby było więcej miejsca. Klatka schodowa jest bardzo mała, schody wychodzą tzw. zabiegowe-czyli taki ślimak. Możesz np. zrezygnowac ze spiżarni, wtedy mogą iść ażurowe, ale to już Twoja decyzja. W tym tygodniu zakładać będą wieźbę . zrobię zdjęcie i wyślę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Spiżarnie zostawiamy. To fajna rzecz . Z większych zmian projektowych to przesunięcie kominka i komina w przeciwległy róg(koło wyjścia na taras) Czekam na fotki Zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogrod-NIK 02.06.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ja jestem niestety na etapie uzyskiwania warunków zabudowy. potem jaszcze adaptacja do działki. w tym roku chciałbym ruszyć z fundamentami. super ze już budujecie. tez bym nie rezygnował ze spizarni,schody moze nie sa najwieksze - no ale ten dom to nie willa, poza tym azurowe schody faktycznie sa fajne ale tu akurat bylyby otwarte na kuchnie (???)- zalezy kto co lubi pozdrawiam budujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia33 14.06.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Ja jestem niestety na etapie uzyskiwania warunków zabudowy. potem jaszcze adaptacja do działki. w tym roku chciałbym ruszyć z fundamentami. super ze już budujecie. tez bym nie rezygnował ze spizarni,schody moze nie sa najwieksze - no ale ten dom to nie willa, poza tym azurowe schody faktycznie sa fajne ale tu akurat bylyby otwarte na kuchnie (???)- zalezy kto co lubi pozdrawiam budujących Witam! Chce się pochwalic że mój dom ma już kominy, schody i scianki działowe. Jutro zakładaja wieźbę dachową. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Dzisiaj górale zalewają strop!!!ZdrówkoKuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogrod-NIK 22.07.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 mam juz projekt decyzji o warunkach zabudowy . nawet pasuje do projektu ...moge wniesc jakies uwagi - ale zeby nie przedluzac (czekam juz 3 mies) to puszcze jak jest pozdrawiam budowniczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Najwyższy czas by zacząć budować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aska20 01.08.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam, ja rowniez przymierzam sie do budowy tego domu.Ciesze sie ze znalazlam ludzi ktorzy juz zaczeli.Jestem ciekawa w jakiej technologi,ja mysle o ytongu,podoba mi sie szybkosc i czystosc na budowie cena troche mniej.Prosilabym was o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts