KOELA 17.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 MOI KOCHANIMOŻE KTOŚ Z WAS MA KOSZTY ROBOCIZNY . MUSZĘ JE MIEĆ JAK NAJSZBCIEJ BO WG TEGO MAM SIĘ DOGADAĆ Z WYKONAWCĄ.MYŚLĘ ,ŻE JA JUŻ TEŻ MOGĘ PRZWITAĆ iwmare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOELA 17.09.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 ROMPROJEKT JAK PROJEKT.DLA MNIE TO TYLKO KRESKI.SZKODA ŻE MURATOR NIE DAJE KOSZTORYSU.ROZUMIĘ ŻE W RÓŻNYCH REGIONACHCENY MOGĄ SIĘ WAHAĆ ALE BEZ PRZESADY.ROM JEŻELI CHODZI O PODGRZEWACZ TO JA TO JUŻ PRZERABIAŁAMU SIEBIE W MIESZKANIU.ODDAŁAM GO SPRZEDAWCY.NA 220 PODGRZEWACZE SIĘ NIE SPRAWDZAJĄ.MÓWIĄ ŻE NA SIŁĘ TO NIE MA PROBLEMÓW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.09.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 MOI KOCHANI MOŻE KTOŚ Z WAS MA KOSZTY ROBOCIZNY . MUSZĘ JE MIEĆ JAK NAJSZBCIEJ BO WG TEGO MAM SIĘ DOGADAĆ Z WYKONAWCĄ. MYŚLĘ ,ŻE JA JUŻ TEŻ MOGĘ PRZWITAĆ iwmare. Murarze za postawienie domu pod dach wzieli coś około 10tys., myślę że byli bardzo tani. Dach też miałem w super okazji, robocizna wyniosła cos koło 7 tys na gotowo (dachówka ceramiczna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.09.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 ROM PROJEKT JAK PROJEKT.DLA MNIE TO TYLKO KRESKI.SZKODA ŻE MURATOR NIE DAJE KOSZTORYSU.ROZUMIĘ ŻE W RÓŻNYCH REGIONACH CENY MOGĄ SIĘ WAHAĆ ALE BEZ PRZESADY. ROM JEŻELI CHODZI O PODGRZEWACZ TO JA TO JUŻ PRZERABIAŁAM U SIEBIE W MIESZKANIU.ODDAŁAM GO SPRZEDAWCY. NA 220 PODGRZEWACZE SIĘ NIE SPRAWDZAJĄ.MÓWIĄ ŻE NA SIŁĘ TO NIE MA PROBLEMÓW. Podgrzewacz który mam jest na siłę. Ten pierwszy miał dużą moc 23kW więc dlatego bezpiecznik wylatywał. Teraz mam też na siłę ale moc 6kW. Pd biedy idzie wziąść prysznic ale woda leci bardzo wolno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka_tychy 18.09.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 mam kompletny projekt zrecznego c77 ale z garazem, moge sprzedac naprawde okazyjnie, budujemy jednak inny domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOELA 20.09.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Szkrabie i SkarbnikuCo się dzieje na waszych budowach?Wszyscy jakoś ucichli.Ja dopiero zaczynam brać się do dzieła,a Wy nabraliście wody w usta.Czy grozi mi ,że zostanę sama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOELA 20.09.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ROMnie jestem przesądna ,ale poprzedni post miał nr 13,więc zapytam Ciebieco słychac w Waszym domku.Przerwa w robotach?Ja dopiero zaczęław zdobywać papierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor74 21.09.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witaj Koela Jak tam postępy na budowie no i czy masz już wykonawców. Z doświadczenia wiem żę w naszym województwie możę być problem , no chyba że ich sobie szybciej rezerwowałaś. Pozdrawiam wszystki miłośników zręcznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ROM nie jestem przesądna ,ale poprzedni post miał nr 13,więc zapytam Ciebie co słychac w Waszym domku.Przerwa w robotach? Ja dopiero zaczęław zdobywać papierki. KOELA ten post widze ma nr 14 wiec już jest oki Mam nadzieję, że nie było żadnego pecha związanego z tą 13?? Prace w domku na razie ucichły, wykończenie będziemy roboć sami (czytaj: mój ojciec,teściu i ja (czasami ))więc nie będzie już takiego tempa jak wcześniej. Nadal czekam na drzwi ..juz chyba z miesiąc. Dzisiaj zwozimy rusztowania i zaczyna się ocieplanie budynku. Prace też stanęły ze względu na ślub (jejku to już za 9 dni ) i bardziej interesują nas zdjecia, kwiaty, wódka i inne pierdoły związane z tym wydarzeniem. Po ślubie podróż poślubna (haha ale szumnie to nazwałem ) w Biesczady więc też nie będę się zajmował budową. Ze wzgledu na pracę prawie od rana do wieczora raczej nie będę prawie uczestniczył w pracach wykończeniowych więc postanowiłem wziąść się po powrocie w weekendy za ogród. Trzeba przekopać, wyrwać chwasty,rozsypać ziemię i zacząć coś sadzić. Nie wiem czy zdążę w tym roku ale będę się starał coś zrobić. pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOELA 21.09.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 gregor74Ja zaczynam dopiero na wiosnę.Wykonawcę juz mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiabar 21.09.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Halo nikt sie omnie nie pyta.My na razie na etapie dokumentaccji,ale dopadła nas dobra nowinwa.Nasi znajomi buduja ten sam domek .Fajnie,bo bedzie do kogo zagladac Nam bardzo wolno to idzie bo brak czasu ze wzgledu na prace ,szkołe mojego kochanego męża i trójke małych dzieci,których jesteśmy szczęsliwymi rodzicami,ale w ostanich dniach ruszylismy z woda igazem,Mamy nadzieje na wiosne zaczynac, Rom z tym Vatem to jest tak,ze biezesz z urzedu skarbowego taki specjalny PIT/wszystko ci w ''okienku'' pani wytłumaczy/ no i ognia odpisujesz,odpisujesz i zyskujesz ha ha .Kochani powidzcie czy kwiecien jest dobrym miesiacem na roapoczecie robót? Chce tez zapytac czy ktos z Was posiłkuje sie jakims kredycikiem moze jakies informacje gzie najkorzystniej i w koncu w jakie walutce.Pozdrawiam WSZYSTKICH tych młodoprzybyłych itych dawnych , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Halo nikt sie omnie nie pyta.My na razie na etapie dokumentaccji,ale dopadła nas dobra nowinwa.Nasi znajomi buduja ten sam domek .Fajnie,bo bedzie do kogo zagladac Nam bardzo wolno to idzie bo brak czasu ze wzgledu na prace ,szkołe mojego kochanego męża i trójke małych dzieci,których jesteśmy szczęsliwymi rodzicami,ale w ostanich dniach ruszylismy z woda igazem,Mamy nadzieje na wiosne zaczynac, Rom z tym Vatem to jest tak,ze biezesz z urzedu skarbowego taki specjalny PIT/wszystko ci w ''okienku'' pani wytłumaczy/ no i ognia odpisujesz,odpisujesz i zyskujesz ha ha .Kochani powidzcie czy kwiecien jest dobrym miesiacem na roapoczecie robót? Chce tez zapytac czy ktos z Was posiłkuje sie jakims kredycikiem moze jakies informacje gzie najkorzystniej i w koncu w jakie walutce.Pozdrawiam WSZYSTKICH tych młodoprzybyłych itych dawnych , Dziekui za informacje o vacie Ja zacząłem na początku kwietnia stawiac mury wszystko zalezy od pogody. Ja mam kredyt w Milenium. Najlepszą oferte na rynku wybralili mi w Open Finance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 21.09.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Kredyt mamy w BGŻ. A na budowie dzisiaj skończą zwozić stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.09.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Szkrabie co za emblemat super jestem pod wrażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 21.09.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Bardzo się cieszymy Szkrabie że już wkróce będą stropy ... Mąż zadecydował że z zakupem projektu wstrzymujemy się do momentu wizyty na Waszej budowie. (Choc i tak wybór jest już przesądzony ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOELA 21.09.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Gregor 74Obok mojej działki ktoś wybudował /jeżeli się nie mylę/SKRZATABardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DENIS 21.09.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE. PRZEŚLEDZIŁEM TO FORUM I POWIEM WAM ŻE BARDZO MI TO POMOGŁO W DECYZJI NAD PROJEKTEM. ZA KILKA DNI KUPUJĘ DZIAŁKĘ I NA WIOSNE WBIJAM SZPADEL W ZIEMIĘ MARTWI MNIE FAKT IŻ NIE DYSPONUJĘ WIELKĄ KWOTĄ NA BUDOWĘ. MAM NADZIEJĘ ŻE DO WIOSNY NIEKTÓRZY Z WAS SKOŃCZĄ BUDOWY SWOICH DOMKÓW I PODZIELĄ SIĘ INFORMACJAMI O KOSZTACH JAKIE PONIEŚLI. POZDRAWIAM WSZYSTKICH. PROŚBA : JEŚLI WIECIE CZY W WOJ. OPOLSKIM KTOŚ WYBUDOWAŁ LUB BUDUJE ZRĘCZNEGO TO PROSZĘ O INFO DZIĘKI Z GÓRY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOELA 22.09.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 DENISWitam.Myślę ,że nie dokładnie prześledziłwś forum ,gdyż z opolskiego mają zamiar wybudować się /jak dobrze zauważyłam /dwie osoby.Ja i gregor74 .Na dodatek będę budować obok Zręcznego który jest już pod dachem.Wygląda bardzo ładnie.Co do pieniędzy to wszyscy mamy ich za mało .Kredyty ,sprzedaż własnego mieszkania.Jakbym miała pieniądze/może z LOTTO-kto wie/to kupułabym lu wybudowała większy bardziej przestronny dom .Już nie będę pisać co by tam mogło w nim być.Ale dla nas z tego forum to i tak Zręczny jest pałacykiem.Rom już podał kwotę stanu surowego zamkniętego.Zyczę ci powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Jutro w totolotka jest do wygrania 10 mln Chyba się skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOELA 22.09.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 RomKuś się kuś . Tobie to szczegolnie teraz by się trochę prydało.Zresztą życzę tego WSZYSTKIM ZRĘCZNEGO no i SKRZATAAle fajnie by było.Rom jak daleko już jesteś z ocieplaniem.No i kwota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts