kasia w 10.01.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Nasz garaż ma weług projektu 3,5 m szerokości. Powierzchnia 14,6m Ma tam wjechać corsa lub stilo. Ale to tak od okazji (jakaś drobna naprawa czy takie tam... )- bo głównie zależy nam na tym, żeby zmieściły się tam po bokach jakieś półki czy regały. Poza tym kosiarkę i rowery trzeba gdzieś trzymać. I u nas garaż właśnie będzie takim miejscem P.S. Łukasz mówi, że będzie to "jego pokój" Pozdrawiam kasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.01.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Przy tej powierzchni to corsa lub stilo spokojnie wejdą No chyba że się kiedyś przesiądzesz na jakiegoś limuzyniastego mercedesa to już będzie gorzej....no ale jak Was wtedy to taki domek będzie co najwyżej dla służby Jakieś drobne naprawy pewnie że będzie można wykonywać - na pewno starczy na to miejsce, jakieś wymiany kół czy cos takiego. JA chce jescze wstawic do garażu jakis stół z imadłem ( haha zupełnie jak Słodowy- Pamietacie Pana Słodowego??? ) a po bokach powiesić jakieś pólki. Jeżeli chodzi o rowery to już gorzej. Też nad tym myślałem i wydaje mi sie że jedynym wyjściem będą jakieś uchwyty na w ścianach i rowery będą sobie wisieć na ścianie. A może ktoś ma lepszy pomysł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 10.01.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Przy tej powierzchni to corsa lub stilo spokojnie wejdą No chyba że się kiedyś przesiądzesz na jakiegoś limuzyniastego mercedesa to już będzie gorzej....no ale jak Was wtedy to taki domek będzie co najwyżej dla służby Jakieś drobne naprawy pewnie że będzie można wykonywać - na pewno starczy na to miejsce, jakieś wymiany kół czy cos takiego. JA chce jescze wstawic do garażu jakis stół z imadłem ( haha zupełnie jak Słodowy- Pamietacie Pana Słodowego??? ) a po bokach powiesić jakieś pólki. Jeżeli chodzi o rowery to już gorzej. Też nad tym myślałem i wydaje mi sie że jedynym wyjściem będą jakieś uchwyty na w ścianach i rowery będą sobie wisieć na ścianie. A może ktoś ma lepszy pomysł?? Dzięki Romek! Pomysł z tymi uchwytami na ścianach jest super Stół z imadłem mówisz....coś o tym wiem... Zanim wybraliśmy projekt mój mąż cieszył się najbardziej z imadła, które będzie miał w "swoim pokoju" Pozdrawiam kasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Haha tak to juz jest z facetami Wystarczy im imadło, wiertarka i juz są szczęśliwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Postanowiłem sie Wam pochwalić Od lipca będzie nas w Zręcznym więcej mieszkać Widziałem na USG nowego mieszkańca...ma 10cm i waży 125g Ma śliczną głowkę, rączki, nózki i serce mu bije z niesamowita szybkością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 11.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Postanowiłem sie Wam pochwalić Od lipca będzie nas w Zręcznym więcej mieszkać Widziałem na USG nowego mieszkańca...ma 10cm i waży 125g Ma śliczną głowkę, rączki, nózki i serce mu bije z niesamowita szybkością WOOOHOOOO!! GRATULACJE DLA CIEBIE I ŻONY!!!! Beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 11.01.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Postanowiłem sie Wam pochwalić Od lipca będzie nas w Zręcznym więcej mieszkać Widziałem na USG nowego mieszkańca...ma 10cm i waży 125g Ma śliczną głowkę, rączki, nózki i serce mu bije z niesamowita szybkością No to będzie forumowy dzidziuś .....i tatuś A widok bijącego serca swojego dziecka jest czymś tak niesamowitym i powalającym, że człowiek nigdy tego nie zapomina Romek jeszcze raz gratuluję Pozdrawiam kasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.01.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Dziękuję Kochani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 12.01.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 A nam dzisiaj urodziła się posadzka na parterze! To nie jest tak spektakularne wydarzenie jak wiadomość Roma, jednak na ten dzień czekaliśmy z wytęsknieniem. Termin był kilkakrotnie przekładany, już myśleliśmy o powikłaniach... Jednak tym razem komplikacji nie było, odbiór przeszedł sprawnie i bez znieczulenia. http://img59.imageshack.us/img59/8248/part1wp7.jpg http://img59.imageshack.us/img59/2269/part2wv7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 15.01.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Postanowiłem sie Wam pochwalić Od lipca będzie nas w Zręcznym więcej mieszkać Widziałem na USG nowego mieszkańca...ma 10cm i waży 125g Ma śliczną głowkę, rączki, nózki i serce mu bije z niesamowita szybkością GRATULACJE ! GRATULACJE ! GRATULACJE ! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!! Dzięki za odnośnik do WASZEJ strony. W końcu poczytałam sobie o Twoim domku i pooglądałam ! To jest fajna sprawa, jak tyle osób buduje taki sam domek Zazdroszczę WAM !!! Nasz projekt wybrała 1 rodzina z południa Polski (też się cieszę ) znależli nas na Forum. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 15.01.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Postanowiłem sie Wam pochwalić Od lipca będzie nas w Zręcznym więcej mieszkać Widziałem na USG nowego mieszkańca...ma 10cm i waży 125g Ma śliczną głowkę, rączki, nózki i serce mu bije z niesamowita szybkością hej Rom - ogromne gratulacje!!! To jest niesamowita sprawa pzdr Habier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.01.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Wszystkim Wam Kochani bardzo dziękuję i gorąco pozdrawiam A tak swoja drogą...ciekawe ile "Zręcznych" stoi w Polsce:??? Szkrabie ale fajne "buciki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.01.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Cos strasznie cicho się tu zrobiło JAk przeżyliście huragan??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 19.01.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 A tak swoja drogą...ciekawe ile "Zręcznych" stoi w Polsce:??? też się zastanawiam chętnie pooglądałabym jakieś domki w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 19.01.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ja też sam robię wykończeniówkę. Oto kolejny przedmiot, podest pod umywalkę: http://img334.imageshack.us/img334/5781/umywalkaly2.jpg Pozazdrościć tylko takiego talentu... GRATULKI Z takimi umiejętnościami, wiele rzeczy można zrobić sobie w/g własnego gustu, a nie być zdanym na powtarzające sie modele w sklepach, na które jeszcze trzeba czekać tygodniami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 22.01.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Dziękuję za uznanie. Obecnie stan podestu wygląda tak: http://img208.imageshack.us/img208/1277/im0009412tp.png Po huraganie nie było u nas prądu i wody przez dwa dni. Żeby urobić trochę kleju zbierałem deszczówkę z dachu! Dach przeszedł chrzest bojowy. Dachówki trzymają się dobrze. Muszę pochwalić ekipę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A u mnie wichura wyrządziła jednak małe szkody Zwiało mi jedną dachówkę z dachu - musiała być jakoś kiepsko zamocowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 22.01.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 To też bardzo dobrze!. U mojego ojca zleciało ich kilkanaście, a chatkę zamieszkuje od grudnia 2005. Dobrze, że udało się mu dokupić w tym samym kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ja sobie zostawiłem z 10 dachówek tak na wszelki wypadek.No i okazał sie że dobrze zrobiłem. Muszę ją teraz przyciąć bo to była taka koł gąsiora - takie w zasadzie pół dachówki, rozstawić rusztowanie i zamontować ją na dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 05.02.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Ale pustki ostatnio... Dziś mamy spotkanie z architektem co do rozmieszczenia naszego domu na działce, potem składamy podanie o budowę. Wkrótce też ma ruszać budowa drogi dojazdowej do naszego osiedla i wszystkie media. Powoli bierzemy sie do coraz bardziej konkretnych czynności. No może to trochę za dużo powiedziane. Robimy obecnie kosztorys domu dla różnych wariantów zastosowania materiałów. Trzeba będzie znależć kompromis między tym co chcemy miec i nam się podoba a tym na co nas stać. Wertuję forum od początku. A co słychać u reszty? Szkraby, kiedy się wprowadzacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts