kasia i boguś 21.03.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Moim zdaniem rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.03.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Moim zdaniem rewelacja dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 21.03.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Romie!Ja już myślałem, że się nie doczekam Twojego zdjęcia. No pięknie! Gratulacje.A jak poradziłeś sobie z mocowaniem końca balustrady przy zabiegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZBYCH331 21.03.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witam Przymierzam sie do budowy podobnego domku .W piątek prawdopodobnie przyslę mi już c77a projekt w związku z tym mam kilka pytań! Czy mogę włączyć sie w waszą dyskusję? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 22.03.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Czyżby "rodzinka" Zręcznych nam się powiększyła? Witaj ZBYCH331! Pytaj śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.03.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Romie! Ja już myślałem, że się nie doczekam Twojego zdjęcia. No pięknie! Gratulacje. A jak poradziłeś sobie z mocowaniem końca balustrady przy zabiegu? 4 pręty od balustrady są grubsze. Przyspawane są do nich metalowe płytki. które są przykręcone z boku schodów śrubami. Skułem w tych miejscach tynk tak że tych mocowań po zatynkowaniu wogóle nie będzie widać. Zrobię zdjęcie i wrzucę żeby zobrazować o co mi chodzi. Celoeo chciałem przykręcić balustradę z boku schodów a nie do stopni. A to ze względu na to że te schody są dość wąskie i nie chciałem ich jescze zwężać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witaj ZBYCH331. Chętnie podyskutuję bo mało coś tych dyskutantów jak popatrzę na wątek np o C77c to aż wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 22.03.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Romie, żeby ci nie było wstyd za nasz wątek, wstawię jakąś fotkę. http://img218.imageshack.us/img218/2765/garderhm1.png To jest garderoba "w budowie". Chciałem poczekać ze zdjęciem do czasu ukończenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.03.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Szkrabie no no...aż miło popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 22.03.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam Zręczniaków Wiosna przyszła to się wszyscy obudzili Super - piszcie jak najwięcej. Ja pewnie tez zacznę pisać - w sobotę zdejmujemy humus Panowe Rom i Szkrab: jak z cenami wykończeniówki (materiały) - czy rosną tak samo jak cegły/bloczki/stal/beton/cement? Mam tu na myśli styropiany, wełny, płyty g-k itp.. pzdr Habier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.03.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Habierze nie mam pojęcia czy ceny wzrosły nie śledzę ich. Jak coś muszę kupić to kupuję, haha mało profesjonalne podejście Może Szkrab wie coś o kształtowaniu się cen? Habierze może wrzucisz jakieś zdjęcie działeczki? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 22.03.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Habierze może wrzucisz jakieś zdjęcie działeczki? Pozdrawiam z największą przyjemnością to zrobie ... tylko http://www.albumik.pl cos nie działa pzdr Habier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 22.03.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Niestety, Habier, też nie śledzę zmian cen. Umowę z wykonawcą mam na wykończenie do stanu pod malowanie/płytki. Wobec tego moja orientacja na rynku na razie ogranicza się do płytek, klejów, płyt meblowych. Podobnie, jak Rom, jak czegoś potrzebuję, to kupuję. A fotki możesz umieszczać na http://www.imageshack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 22.03.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 hej, ja mam natomiast wrazenie, ze my drepczemy w miejscu, choc wstepne prace juz sie zaczely http://www.2bw.lap.pl/photos/index.html?contentFile=Building/Building_2007_03/index.html pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.03.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 hej, ja mam natomiast wrazenie, ze my drepczemy w miejscu, choc wstepne prace juz sie zaczely http://www.2bw.lap.pl/photos/index.html?contentFile=Building/Building_2007_03/index.html pzdr No jak to w miejscu??? Coś się dzieje - widzę, że wycika ostra. Trochę mi szkoda tych drzewek. Mam nadzieję, żę coś sobie zostawicie? Oglądałem też zdjęcia Emilki Boskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i boguś 22.03.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Habierze, poprosze męża żeby Ci fachowo odpowiedział. Pracuje w hurtowni wszelakich materiałów budowlanych i z informacją o wzroście cen nie powinno być żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZBYCH331 23.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam wszystkich No i kurier dostarczył mi projekt. Teraz jak na te wszystkie rysunki patrze to sie troche przeraziłem. Czy ja czasami nie rzucam sie z motyką na słońce.Czy może mi ktoś powiedzieć ile kosztuje taki domek do etapu zamknięcia go czyli z oknami i ściankami działowymi z tynkiem itp bez instalacji. Dziekuję i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 23.03.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No jak to w miejscu??? Coś się dzieje - widzę, że wycika ostra. Trochę mi szkoda tych drzewek. Mam nadzieję, żę coś sobie zostawicie? Oglądałem też zdjęcia Emilki Boskie ale murów niet..... a drzew jeszcze mamy sporo, niestety sa to akacje wiec wartosc estetyczna żadna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.03.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam wszystkich No i kurier dostarczył mi projekt. Teraz jak na te wszystkie rysunki patrze to sie troche przeraziłem. Czy ja czasami nie rzucam sie z motyką na słońce. Czy może mi ktoś powiedzieć ile kosztuje taki domek do etapu zamknięcia go czyli z oknami i ściankami działowymi z tynkiem itp bez instalacji. Dziekuję i Pozdrawiam Nie ma czym się przerażać Prawie żaden lub żadna z nas nie jest budowniczym i jakos te wszystkie domu powstają Trzeba sobie wysoko stawiać poprzeczkę. A na temat cen się nie wypowiadam bo od mojej budowy to juz tak się zmieniły że i tak nikomu nic to nie da Może się wypowie ktoś kto w tej chwili buduje....zapraszam do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.03.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Znowu nic się tutaj nie dzieje A ja ostatnio z tematów budowniczych przerzuciłem się na ogrodnicze Pstatnio zasadziłem porzeczki, agres, maliny, brzózki, karłowatą wierzbę. W kolejce czekają drzewa owocowe i truskawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts