Habier 03.04.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 czy pamiętacie może ile Wam weszło betonu na strop? pzdrHabier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 03.04.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 [...]Powiedzcie jakie ogrzewanie wybraliście? Już się pogubiłam Kocioł gazowy Ulrich Wandich Futura+24kW+zasobnik Przy zakupie udało Ci się wynegocjować jakiś rabat? Czy cena = cenie z netu? pzdr Ja kupiłem ten zestaw za 4400 netto Kurcze to nieźle! Jak dawno temu to było? Szkrabusiu to jest kocioł dwufunkcyjny z zasobnikiem o ile się nie mylę. Brałeś wcześniej pod uwagę kocioł jednofunkcyjny lub kondensacyjny? No mała(?) poprawka: 4400 brutto! Tak, to kocioł dwufunkcyjny + zasobnik. Sprzedawca zdjął mi go z wystawy. Stąd taka cena. Kupiłem go 28 listopada. A o swoim wyborze napisałem tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.04.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Szkrabie przed zalewaniem zabezpieczyłem sie w ten sposób, że na środku garażu mam odpływ do kanalizacji. Wsadzę tam kratkę sciekową i płytki zrobię z lekkim spadem do środka tak żeby nadmiar wody uchodził do szamba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.04.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 czy pamiętacie może ile Wam weszło betonu na strop? pzdr Habier Wydaje mi sie że coś koło 17m3 betonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 04.04.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Szkrabie przed zalewaniem zabezpieczyłem sie w ten sposób, że na środku garażu mam odpływ do kanalizacji. Wsadzę tam kratkę sciekową i płytki zrobię z lekkim spadem do środka tak żeby nadmiar wody uchodził do szamba Zastanawiam się, czy rura od tej kratki może być wyprowadzona na zewnątrz garażu. W końcu woda będzie pochodzić z natury, więc po co zapełniać szambo? Mam na myśli wodę spływającą z samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 04.04.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 czy pamiętacie może ile Wam weszło betonu na strop? pzdr Habier Wydaje mi sie że coś koło 17m3 betonu A ja mam płyty betonowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.04.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Szkrabie przed zalewaniem zabezpieczyłem sie w ten sposób, że na środku garażu mam odpływ do kanalizacji. Wsadzę tam kratkę sciekową i płytki zrobię z lekkim spadem do środka tak żeby nadmiar wody uchodził do szamba Zastanawiam się, czy rura od tej kratki może być wyprowadzona na zewnątrz garażu. W końcu woda będzie pochodzić z natury, więc po co zapełniać szambo? Mam na myśli wodę spływającą z samochodu. Pewnie by można tylko muisałbym teraz kuć w posadzce Czy tej wody będzie aż tak dużo? Czy to warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 04.04.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Szkrabie przed zalewaniem zabezpieczyłem sie w ten sposób, że na środku garażu mam odpływ do kanalizacji. Wsadzę tam kratkę sciekową i płytki zrobię z lekkim spadem do środka tak żeby nadmiar wody uchodził do szamba Zastanawiam się, czy rura od tej kratki może być wyprowadzona na zewnątrz garażu. W końcu woda będzie pochodzić z natury, więc po co zapełniać szambo? Mam na myśli wodę spływającą z samochodu. Pewnie by można tylko muisałbym teraz kuć w posadzce Czy tej wody będzie aż tak dużo? Czy to warto? No pewnie, że nie warto, ale ja jestem jeszcze przed posadzką, stąd moje pytanko. Przespałem się z tematem i zrobię tę kratkę w pom.gosp. a w garażu dam rynnę, no chyba że jej cena mnie odstraszy, to dam też kratkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.04.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Powstał nowy wątek do rozmów o projekcie C77 - zapraszamyhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1764935#1764935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts