pozioma 06.02.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 witam!!! Ludziska chyba śpicie na naszym forum nic się nie dzieje!!!! Mam nadzieję, że nie spowodowała tego konsternacja spowodowana nowym c 77b!!! hahaha A wracając do tego projektu - tak naprawdę tylko poddasze wydaje się w tym projekcie lepsze ale to samo można zrobic w poprzednich wersjach. dodatkowy pokój na dole jest do bani, chociażby jesli chodzi o te okno balkonowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 No właśnie!!!!!! Zupełnie jak w polskim filmie - nic się nie dzieje Pisać prosze!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosnar 12.02.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam wszystkich! Przez ostatnich parę miesięcy przeglądaliśmy z żoną wiele projektów średnich domków, i muszę przyznać, że c77b zdecydowanie wygrywa! Mówiąc krótko jest śliczny. Mam jednak do Was kilka pytań: wg najnowszego katalogu muratora koszt stanu surowego zamknietego wynosi 114,4 tys zł. Jak się to ma do rzeczywistości?? Ile faktycznie może wynieść budowa takiego domku? (wiem, że to zależy od materiałów i ogólnie 1000 innych rzeczy ale chodzi mi o taką orientacyjną cenę). Mam jeszcze prośbę o jakieś zdjęcia Waszych domeczków (może być na maila - powinien być widoczny na dole). Jeszcze jedno: Mieszkamy w Wawie więc jeśli ktoś z Was jest szczęśliwym posiadaczem c77ki i chce się nią pochwalić to bylibyśmy bardzo wdzięczni za możliwość obejrzenia domku "w realu" . My planujemy budowę w okolicach Babic -jakimś cudem udało nam się znaleść tanie (jak na tę okolicę) działki w odległości 17km od Wawy. Jest ich jeszcze dużo więc jak ktoś chce to możemy dać namiary. No to tyle jak na początek:) Z góry dzięki za jakiekolwiek odp. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosnar 12.02.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Tfuuuu oczywiście chodzi mi o c77 A ) Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia i marcin 13.02.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witamy Wszystkich !!!!!!!!!!! My również jesteśmy zakochani w "Skrzacie" C115. Jest on troszkę mniejszy od Waszego C77a i przez to chyba troszkę ładniejszy To naprawdę świetne projekty !!!!!!!!!!! My narazie przymierzamy się do kupna projektu, a wam życzymy szczęścia na budowie i dużo kasy na realizację !!!! Czekamy na relacje z budowy i fotki. POZDRAWIAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.02.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Hej Mam pytanie do wszystkich budowniczych c77a, którzy stan surowy otwarty mają już za sobą: jak kwota 114,4 tys podana przez Tosnara ma się do rzeczywistości? Za ile wyszedł Wam stan surowy zamknięty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMD 19.02.2006 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam, nasza C 77 ka stoi już od kilku miesięcy w stanie surowym otwartym i spokojnie zimuje. Wracając do pytania Tosnara to spokojnie wmieści sie w cenia 114 tyś. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.02.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam, nasza C 77 ka stoi już od kilku miesięcy w stanie surowym otwartym i spokojnie zimuje. Wracając do pytania Tosnara to spokojnie wmieści sie w cenia 114 tyś. Pozdrawiam. A może masz jakieś fotki swojego stanu surowego????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosnar 21.02.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Hej,skoro już wiemy, że w stanie surowym można się zmieścić za ok 114 tys to może ktoś wie jaki jest koszt stanu zamkniętego?? wg. strony muratora koszt stanu surowego zamkniętego z wykończeniem zewnętrznym, elektryką i hydrauliką wynosi ok 170 tys. Ktoś może to potwierdzić?? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMD 21.02.2006 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Hej, Rom- fotki wyślę końcem tygodnia - może uda mi się zrobić nowe.Pozdr.Tosnar-co do Twojego pytania, to jest to możliwe ale z mocną dyscypliną budżetową.(wszystko jest uzależnione również od tego kto Ci to robi, z czego itd...).Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaM 22.02.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam właśnie wpadłam na ten projekt i stwierdzam, że bardzo mi się podoba. Chociaż nie powiem wezmę pod uwagę C77b wszystko zależy od środków finansowych. Czy mogłabym prosić o zdjęcia C77a tych które się budują lub już się wybudowały. [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozioma 23.02.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam forumowiczów!!! ja tez poproszę fotki! [email protected] ok 10 marca będę kupowac działkę! pozro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMD 25.02.2006 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Hej Rom, czy dotarły do Ciebie zdjęcia?.Daj znanć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozioma 06.03.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 witajcie!!!!!! pojutrze jak dobrze pójdzie będę WŁAŚCICIELEM ZIEMSKIM!!!!! Pytanie do posiadaczy projektu c 77 - jaką szerokość i długość ma salon w naszym ulubionym Zrecznym???? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozioma 06.03.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 MMD - czy mozesz przysłac mi zdjęcia Twojego domu?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.03.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Hej Rom, czy dotarły do Ciebie zdjęcia?.Daj znanć. Hej Niestety zdjęcia do mnie nie dotarły Czy mógłbyś wysłać jeszcze raz na [/url][email protected] Kiedy w końcu skończy sie ta zima??? JA JUŻ CHCĘ BUDOWAĆ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.03.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Hej Rom, czy dotarły do Ciebie zdjęcia?.Daj znanć. Mam Twoje zdjęcia Boskie Domek jest cudowny Po obejrzeniu Twoich zdjęć i rysunków projektu nasuwa mi sie od razu jedno pytanie. Mianowicie na projekcie są dwa kominy i kominki wentylacyjne a na Twoich zdjęciach nie ma żadnych kominów Możesz mi wyjaśnić dlaczego?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala1719499794 08.03.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 a to jakiś problem byłby gdyby więcej osób mogło obejżeć zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.03.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Proponuje zwrócić się z tym pytaniem do autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMD 09.03.2006 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Hej, Rom. Super że Ci się podoba - starałem się!. Co do kominów to po prostu wszystko przez zimę.Nie dało się j€z ich murować, dlatego przykryłem cały domek, a teraz na wiosnę ściągam dachówkę, wycinam łatki i "kominy pną się w górę". Co do kominków went. to robię to troszkę inaczej niż w projekcie. Wykorzystuję kanały w kominie - łazienka i 1 pokój, a w pozostałych pomieszczeniach wystarczą nawiewniki w oknach dachowych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts