marblah 27.12.2004 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Chciałbym zainstalować na mojej działce przy domu kolektory słoneczne.Proszę o informacje, czy moge liczyć na dotacje z Ochrony Srodowiska lub z funduszu UE. Moj dom znajduje się w zabudowie miejskiej , wiec nie mogę korzystać z dotacji dla rolnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 27.12.2004 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Zart dobry niepowiem . No chyba, że się mylę Słyszałem o różnych dotacjach proekologicznych ale one nie obejmują indywidualnych inwestorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 28.12.2004 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 a mi się wydaje że jak się ktoś uprze to z UE przez jakąś instytucje w Polsce jest w stanie coś takiego załatwić ... jeśli znajdę troche czasu postaram się popytać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts