Patryks2295 06.09.2022 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2022 Witam.Chciałbym zadać pytanie dotyczące zalania sufitu w łazience, sufit podwieszony.A więc tak najprawdopodobniej sąsiad z góry podlał mnie lekko i na suficie pojawiła się plama, wyciąlem dziurę bo stwierdziłem że wytne płytę gk która jest zalana wstawie nową i po sprawie lecz okazało się ( co było do przewidzenia) sufil pod płytą tez zalany farba odchodziła razem z tynkiem. Zgłosiłem to do ubezpieczalni wyplacili mi odszkodowanie. Ale moje pytanie tyczy się tego czy wystarczy wstawić kawałek płyty gk tam gdzie chciałem czy jest konieczność robienia coś z tym sufitem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 30.09.2022 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Jeśli cały sufit został zalany to należałoby zrobić coś z całością, bo wilgoć może zacząć wychodzić z czasem i tą samą pracę będziesz musiał wykonywać dwukrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts