zulwik 06.09.2022 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2022 Witam bede kładł płyty gk, czy żeby wyeliminować pustki pod płytami mogę bardzo gęsto dać klej, tak żeby wypełnić całą szczelinę pod płytą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 07.09.2022 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Jak chcesz to dawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 07.09.2022 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Witam bede kładł płyty gk, czy żeby wyeliminować pustki pod płytami mogę bardzo gęsto dać klej, tak żeby wypełnić całą szczelinę pod płytą ? Klejenie KG całopowierzchniowo na grzebień jest najbardziej zalecanym sposobem. Należy unikać pustek powietrznych pod płytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 07.09.2022 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Witam bede kładł płyty gk, czy żeby wyeliminować pustki pod płytami mogę bardzo gęsto dać klej, tak żeby wypełnić całą szczelinę pod płytą ? Tak jak kolega pisał możesz dawać na grzebień pod warunkiem, że masz proste ściany. Im bardziej krzywe tym placki pomagają wypoziomować płytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CarolyneLabadie 08.09.2022 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2022 Możesz użyć grzebienia, jeśli masz proste ściany, jak napisał jeden z moich kolegów. Ciasta pomagają wyrównać talerz, dodając dodatkowe krzywizny. gartic phone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 27.09.2022 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2022 Szanowny Panie,jeżeli powierzchnia ścian jest równa, płyty można kleić metodą “na grzebień”. Ściany powinny być wcześniej odpylone i zagruntowane. Do klejenia można zastosować np. klej Śnieżka Acryl-Putz KG31, który jest elastyczny, ma długi czas otwarty i pozwala na swobodne korygowanie położenia płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts