verson 07.09.2022 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Planuję wymienić okna w mieszkaniu z wielkiej płyty. Dostałem kilka ofert i zastanawiam się co będzie najlepsze. Najniższa oferta za okna Sonarol i Drutex, droższe oknoplast, dobroplast i abakus. Który z tych producentów jest najlepszy? Czy wystarczający będzie pakiet dwuszybowy? Czy opłaca się dołożyć i zamówić trzyszybowy? Czytam w internecie że różnica nie jest odczuwalna. Na co zwrócić uwagę? Ilość komór? 5 czy więcej? Grubość profilu? 70 czy więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 07.09.2022 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Tylko 3 szybowe są w sprzedaży przeciez , chyba że chcesz jakieś stare wstawiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.09.2022 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Tylko 3 szybowe są w sprzedaży przeciez , chyba że chcesz jakieś stare wstawiać . Są wszystkie. Także dwuszybowe i pewnie w bloku wystarczą. Różnica na ogół nie będzie odczuwalna, chyba że... i tu jest wiele opcji. Także sobie brałbym 3 szybowe, ale dla innych powodów niż oszczędności ciepła. Dobroplast, Drutex, Sonarol - to tanie produkty. Resztę sobie dopowiedz. Najlepszą z wymienionych firm jest firma z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trever 07.09.2022 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Także sobie brałbym 3 szybowe, ale dla innych powodów niż oszczędności ciepła. A jakie są te inne powody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.09.2022 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2022 A jakie są te inne powody? 1. Pozytywny trend. 2. Większy komfort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 11.09.2022 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2022 Tylko 3 szybowe są w sprzedaży przeciez , chyba że chcesz jakieś stare wstawiać . Oczywiście nie masz racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 11.09.2022 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2022 Oczywiście nie masz racji. Tak mi goguś w sklepie mówił jak kupowałem widocznie w balona mnie ładował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts