markos. 09.09.2022 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2022 Witam, Mam potrzebę zrobienia schodów w domku na działce by wchodzić na piętro. Ograniczając koszty chce zrobić je sam z małą pomocą znajomego. W planach mam by je pokryć drewnem. Mam kogoś kto mi je pospawa nie wiem jakie profile były by odpowiednie na tego typu konstrukcje, wiadomo materiał kosztuje. W założeniu przykręcane muszą być nogi spocznika i same ciągi schodów. Ktoś może podpowiedzieć z czego to najlepiej uspawac i ewentualnie doradzić jak będzie lepiej tozrobic. Wstępny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fercon 07.12.2022 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Belki schodowe profil 120x60x min3, te trójkąty pod stopnie płaskownik 60x4/5, rama spocznika jak belki schodowe, słupki profil 60x60xmin3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts