Aguja 30.08.2002 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Witam,co sadzicie o kotle dwufunkcyjnym Termet MiniMax do mieszkania 60m2 (pol domku)? Czy ktos ma jakies doswiadczenia z awaryjnoscia? Bede wdzieczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miazgociąg 01.09.2002 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2002 Osobiście uważam że cena jest niezła co do awaryjności to nie wiem ,ale w jednym z moich mieszkań mam kociołek Termetu Termico działa już czwartyn sezon i nigdy się nie zepsuł.Do budowanego domu też myślałem założyć piec Termetu ale w czasie rozmów z instalatorami kilkakrotnie odradzano mi Termet choć argumenty były mało poważne.Jezeli jednak ma to być piec dwufunkcyjny a cena odgrywa rolę to bym taki kocioł wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguja 01.09.2002 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2002 Dzieki, no wlasnie, instalatorzy itp tez mi odradzaja, ale nic konkretnego nie podaja jako argument... w sklepach kazdy doradza co ma... i badz tu madry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miazgociąg 01.09.2002 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2002 Doradzano mi w firmach ,które prowadzą sprzedaż różnych producentów ,ale może chodzi o marżę. Nie wiem co było przyczyną takich porad czy uczciwość , doświadczenie ,a może wcale nie?Często jednak wcale nie namawiano mnie na bardzo drogie piece więc może instalatorzy mają rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 02.09.2002 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2002 Po moich zlych doswiadczeniach z Beretta, instalator namawial mnie na ten wlasnie Termet. Zresztą sprawa bedzie dla mnie znowu aktualna w przyszlym roku, gdy bede budowal dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts