koinabeda 16.09.2022 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2022 (edytowane) Mój pierwszy dom to nowa konstrukcja, a w dniu 29.11. mieliśmy inspekcję przed instalacją gipsowo-kartonową i wczoraj otrzymaliśmy wiadomość, że zamknięcie nastąpi 31 grudnia. Przyznaję, że nie wiem prawie nic o budowie domów, więc chciałem uzyskać miernik, aby sprawdzić, czy jest to „bardzo szybka” strona spektrum, którą czuję. Nasz budowniczy domu jest podobny do typu Ryan Homes, w którym wybieramy plan piętra i wiele opcji, więc rzeczy nie są czysto niestandardowe omegle xender. Drobna aktualizacja: Nasz konstruktor dzwonił dzisiaj z cotygodniową aktualizacją i powiedział, że obecnie ma w domu 17 facetów, którzy robią dzisiaj płyty gipsowo-kartonowe, aby zrobić to jak najszybciej. Edytowane 28 Września 2022 przez koinabeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts