Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prenumerata

Recommended Posts

Jakiś czas temu doszedłem do wniosku , że skoro i tak kupuję wszystkie numery muratora to sensownie byłoby skorzystać z prenumeraty.

Zamówiłem zestawik składający się z 12 numerów Muratora, 5 numerów specjalnych i segregatora na Muratory.

Trochę mnie zdziwiło w jaki sposób Murator realizuje moje zamówienie. Spodziewałem się , że w pierwszej przesyłce otrzymam aktualny numer i wydane wcześniej numery specjalne. Tymczasem przyszedł tylko aktualny numer :-? . Kolejna przesyłka :jeden numer + jeden specjalny. Następny miesiąc: numer aktualny. Kolejny miesiąć : aktualny +2 specjalne.

Być może pomyliłem jakiś szczegół ale mniej więcej tak to było. W sumie numery specjalne przychodziły kilka miesięcy a na segregator wciąż czekam! :( :( :( .

Czy nie byłoby prościej wsadzić do jednej przesyłki zaległe numery specjalne , gadżety i przesłać to RAZEM , wraz z pierwszym zaprenumerowanym numerem?

Jestem wyjatkiem ,czy to tak już jest?

• 2 weeks później...
Droga Redakcjo! Dlaczego zniknęła opcja prenumeraty łączonej (12 numerów "Muratora" + półroczna prenumerata "Dobre Wnętrze")? Mam właśnie odnowić po raz chyba już siódmy roczną prenumeratę a tu taki numer! Jesteśmy na etapie wykańczania domu, wszystko nas wykańcza łącznie nawet z "Muratorem".

• 2 weeks później...
Droga Redakcjo! Dlaczego zniknęła opcja prenumeraty łączonej (12 numerów "Muratora" + półroczna prenumerata "Dobre Wnętrze")? Mam właśnie odnowić po raz chyba już siódmy roczną prenumeratę a tu taki numer! Jesteśmy na etapie wykańczania domu, wszystko nas wykańcza łącznie nawet z "Muratorem".

ja właśnie dlatego wstrzymałem sie i czekam

• 3 weeks później...

Niniejszym oficjalnie odszczekuję własne powyższe wątpliwości.

Dzisiaj otrzymałem maila podpisanego

Joanna Sadowska

> Koordynator ds. prenumeraty

> -------------------------------------------

> Wydawnictwo MURATOR

> Dział Baz Danych i Administracji Sprzedaży

> Sekcja Prenumeraty

, który to mail doprowadził do wyjasnienia sytuacji.

Segregatorek (przedmiot sprawy) mam mieć lada moment. :lol: :lol: :lol: