piotr.nowy 28.12.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Jakiś czas temu doszedłem do wniosku , że skoro i tak kupuję wszystkie numery muratora to sensownie byłoby skorzystać z prenumeraty. Zamówiłem zestawik składający się z 12 numerów Muratora, 5 numerów specjalnych i segregatora na Muratory. Trochę mnie zdziwiło w jaki sposób Murator realizuje moje zamówienie. Spodziewałem się , że w pierwszej przesyłce otrzymam aktualny numer i wydane wcześniej numery specjalne. Tymczasem przyszedł tylko aktualny numer . Kolejna przesyłka :jeden numer + jeden specjalny. Następny miesiąc: numer aktualny. Kolejny miesiąć : aktualny +2 specjalne. Być może pomyliłem jakiś szczegół ale mniej więcej tak to było. W sumie numery specjalne przychodziły kilka miesięcy a na segregator wciąż czekam! . Czy nie byłoby prościej wsadzić do jednej przesyłki zaległe numery specjalne , gadżety i przesłać to RAZEM , wraz z pierwszym zaprenumerowanym numerem? Jestem wyjatkiem ,czy to tak już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.01.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 piotr byś się oczytał i nie daj Boże jeszcze napisał na Forrum Muratrrum, że nieodpłatnie przekarzasz, a tam smakujesz, po prostu smakujesz periodytk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 14.01.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Droga Redakcjo! Dlaczego zniknęła opcja prenumeraty łączonej (12 numerów "Muratora" + półroczna prenumerata "Dobre Wnętrze")? Mam właśnie odnowić po raz chyba już siódmy roczną prenumeratę a tu taki numer! Jesteśmy na etapie wykańczania domu, wszystko nas wykańcza łącznie nawet z "Muratorem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq11 25.01.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Droga Redakcjo! Dlaczego zniknęła opcja prenumeraty łączonej (12 numerów "Muratora" + półroczna prenumerata "Dobre Wnętrze")? Mam właśnie odnowić po raz chyba już siódmy roczną prenumeratę a tu taki numer! Jesteśmy na etapie wykańczania domu, wszystko nas wykańcza łącznie nawet z "Muratorem". ja właśnie dlatego wstrzymałem sie i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 25.01.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Droga Redakcjo już nie mogę dłużej czekać na odpowiedź, wpłacam na Twoją wersję prenumeraty. Nie ładnie, należało chociażby grzecznie odpowiedzieć tu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 12.02.2005 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Droga REDAKCJO , wciąż czekam na segregator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 16.02.2005 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Niniejszym oficjalnie odszczekuję własne powyższe wątpliwości. Dzisiaj otrzymałem maila podpisanego Joanna Sadowska > Koordynator ds. prenumeraty > ------------------------------------------- > Wydawnictwo MURATOR > Dział Baz Danych i Administracji Sprzedaży > Sekcja Prenumeraty , który to mail doprowadził do wyjasnienia sytuacji. Segregatorek (przedmiot sprawy) mam mieć lada moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 23.02.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Czy ktoś dostał etui do kluczy wraz z nową prenumeratą? Czy to jest tylko chwyt reklamowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.02.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 To nie jest chwyt reklamowy. Ciekawe tylko na jak długo starczą "żabki", na razie leży głeboko i czeka na nowy komplet kluczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.02.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 rosa dla uściślenia, bo zdjęcie trochę w bład wprowadza. Nie było w nim karty VISA ELECTRON , ani kluczy do nowego domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 27.02.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 kroyena piszesz o "żabkach" w tym etui? To całe etui to jest tandeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts