gkati 17.09.2022 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Cześć Chciałabym doświetlić ciemny dòł domu piętrowego z początku lat 90, co polecacie- luksfery , coś innego, jak one trzymają ciepło? Do ichn montażu potrzebuję pozwolenie na budowę? Projekt od architekta? Niedogodność że miałoby to być w baszcie ( taki mam korytarz) jak to się według Was wpisze w taki dom? Dzięki Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.09.2022 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2022 luksfery są zimne. Przynajmniej te standardowe, bo podobno są też jakieś z gazem w środku. My mieliśmy na klatce schodowej i musiałam wymienić na okna - była pleśń na fugach. Akurat nie było na tej klatce grzejnika, ciepłe powietrze płynęło z dołu, schładzało się na tych luksferach i warunki dla pleśni były świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroles 19.09.2022 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2022 U mnie zastosowałem podwójne luksfery w korytarzu, sprawdza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkati 19.09.2022 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2022 A jak to zamontować? Jak połączyc takie podwójne luksfery?Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkati 20.09.2022 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2022 Ewentualnie podpowiedzcie proszę jakie okna do takiej baszty? W jakim układzie? ( Sa tam pociągnięte kable energetyczne ) no i z lewego boku już są okna na pierwszym i drugim piętrze (. Wąskie ) jeśli zatem okna to w jakim układzie żeby wpisały się w całość) ? Dziękuję za radyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroles 20.09.2022 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2022 A jak to zamontować? Jak połączyc takie podwójne luksfery? Dziękuję Zamiast brać po jednym, to brali po dwa - bez wielkej filozofii, klej trzyma wszystko w kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts