olo_wroclaw 28.12.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 WitamPoszukuje ekipy budowlanej do wykonoania domku jednorodzinnego pod Wroclawiem - mozliwa opcja 'pod klucz'. Jesli macie kogos godnego polecenia no i oczywiscie za rozsadna cene to prosze o jakis kontakt. Druga sprawa to jakich cen mozna sie spodzieac w okolicach Wro? Interesuje mnie cena 1m2 - technologia tradycyjna. pozdrawiamOlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 28.12.2004 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Ceny są różne, najlepiej zajrzyj do klubu Budujący - na grupę Wrocławską, to wszyscy ci powiedzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
estimo23 26.11.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ja osobiście polecam firmę Rembud z Wrocławia. Bardzo konkretni fachowcy, z robotą uwijają się szybko. Wejdź sobie na ich stronę http://www.remonty-budowa-domow.pl - tam znajdziesz do nich kontakt i to co konkretnie wykonują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rumcajsik 05.03.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Myślę, że sporo zmieniło się od czasu rozpoczęcia wątku. Przeszliśmy przez światowy kryzys, zmieniły się metody w budownictwie. Przede wszystkim portfele są dziś inne. Jeśli chodzi o wrocławską budowlankę, to na stronie budowlana24.pl prezentuje się firma budowlana z Wrocławia. Widziałem ich realizacje, sam realizowałem u nich małą wykończeniówkę. Z czystym sumieniem mogę polecić tę ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts