yamatojumi 18.09.2022 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2022 (edytowane) Witam, Może ktoś zna jakąś firmę która zajmuje się auto detailingiem? Zależy mi przede wszystkim na jakości wykonanych usług oraz przystępnej cenie. Nie chcę oddawać samochodu byle gdzie. Długo już staram się coś znaleźć ale jednak do większości mam wątpliwości, i chciałabym aby ktoś polecił miejsce gdzie sam ma pozytywne doświadczenia.Bo obecnie znalazłam jedynie jedną wartą polecenia : https://www.bastergarage.com/ wiem, że dużo osób ją polecało Edytowane 2 Października 2022 przez yamatojumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 18.09.2022 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2022 Nazwa firmy/link do strony = ban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel87 19.09.2022 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Ciekawe jakby ktoś miał polecić jak nawet nie wiadomo w jakiej okolicy szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 30.09.2022 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2022 Autodetailing to na tyle przyjemne zajęcie według mnie, że samemu można sobie wieczorami w garażu ogarnąć temat. Istnieje pełno poradników jak i co po kolei robić, podstawowe produkty nie są drogie, a na jedno auto starczą spokojnie na 2-3 lata pielęgnacji. Co mogę Ci polecić, to grupa na fb Autodetailing Hobbystycznie, tam ludzie Ci pomogą z każdym tematem związanym z czyszczeniem i pielęgnacją aut. Jeszcze pozostaje kwestia posiadania podstawowego sprzętu, ale urządzenia typu odkurzacz (nawet zwykły WD3 od Karchera, koszt 200 zł, a używa go większość profesjonalnych studiów) zapewne posiadasz. Gorzej może być z polerką, jednak taka np. polerka Tresnar bądź Yato to również koszt 200-300 zł, a praca na jednej czy drugiej jest prosta i łatwo je wyczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts