Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Auto detailing

yamatojumi

Recommended Posts

Witam,

Może ktoś zna jakąś firmę która zajmuje się auto detailingiem? Zależy mi przede wszystkim na jakości wykonanych usług oraz przystępnej cenie. Nie chcę oddawać samochodu byle gdzie. Długo już staram się coś znaleźć ale jednak do większości mam wątpliwości, i chciałabym aby ktoś polecił miejsce gdzie sam ma pozytywne doświadczenia.Bo obecnie znalazłam jedynie jedną wartą polecenia : https://www.bastergarage.com/ wiem, że dużo osób ją polecało

Edytowane przez yamatojumi

• 2 weeks później...
Autodetailing to na tyle przyjemne zajęcie według mnie, że samemu można sobie wieczorami w garażu ogarnąć temat. Istnieje pełno poradników jak i co po kolei robić, podstawowe produkty nie są drogie, a na jedno auto starczą spokojnie na 2-3 lata pielęgnacji. Co mogę Ci polecić, to grupa na fb Autodetailing Hobbystycznie, tam ludzie Ci pomogą z każdym tematem związanym z czyszczeniem i pielęgnacją aut. Jeszcze pozostaje kwestia posiadania podstawowego sprzętu, ale urządzenia typu odkurzacz (nawet zwykły WD3 od Karchera, koszt 200 zł, a używa go większość profesjonalnych studiów) zapewne posiadasz. Gorzej może być z polerką, jednak taka np. polerka Tresnar bądź Yato to również koszt 200-300 zł, a praca na jednej czy drugiej jest prosta i łatwo je wyczuć.